Højttaler med ekstra bas fra Sony

De nye SRS-XB43, SRS-XB33 og SRS-XB23 kommer med nye X-Balanced-højttalerenheder, der giver en forbedret lydkvalitet

Sony har lige lanceret SRS-XB43, SRS-XB33 og SRS-XB23 og udvider dermed serien af trådløse EXTRA BASS-højttalere. De nye højttalere kommer med en fremragende lydkvalitet, robusthed og øget brugervenlighed, der lader musikelskeren nyde overlegen lyd uanset tid og sted.

X-Balanced højttalere

Sonys nyudviklede X-Balanced-højttalerenheder sikrer høj lydkvalitet og et kraftfuldt lydtryk for en dybere og bedre lytteoplevelse.

Højttalerenhederne kommer i en ny form, som maksimerer membranens område. Dermed øges lydtrykket og bassen bliver endnu mere kraftfuld.
Dette reducerer også driver-udfald, samtidig med at lydtrykket holdes, hvilket resulterer i mindre overstyring.

I modsætning til en cirkulær membran, som man normalt ser i højttalerenheder, kommer X-Balanced højttalerenheden i XB43 med en næsten rektangulær membran. 2-vejs-højttalersystemet kombiner en woofer til lave frekvenser, samt frekvenser i mellemområdet, med en diskant til de høje frekvenser. Resultatet er kraftfuld lyd, dyb bas og klare vokaler.

X-Balanced-højttalerenheden i XB33 og XB23 kommer ligeledes med nyudviklede membraner, der udfordrer det normale cirkulære design. Det nye design sikrer ligeledes et større lydtryk fra et kompakt design.

Den stive og lette højttalerkegle med Mica Reinforced Cellular (MRC) forbedrer lydkvaliteten yderligere, mens de passive gitre på siden af højttalerne er blevet optimeret for en klar baslyd.

Vandtæt, støvtæt og rustafvisende

De nye XB-højttalere kommer med en IP67-klassificering, der betyder, at du kan tage højttalerne med på stranden, i skoven eller hvor end du ønsker – de skal nok holde musikken kørende. Højttalerne er ovenikøbet afvisende overfor saltvand, så du kan tage festen med dig, når du flyder afsted i din badering på stranden.

Højttalerne har været igennem omfattende stødtests og takket være det nye stødsikre design, kan de tåle uundgåelige bank, buler og skrammer. Selv hvis du taber højttaleren, skal den nok fortsætte med at holde musikken i gang.

De nye højttalere kommer i et nyt design, i mange forskellige farver, med diskant-og højttalerlys, der pifter enhver fest op.

Sæt gang i festen med “Fiestable”-appen og skab en ægte diskotekfølelse direkte fra din smartphone. Med appen kan du få lyset fra højttaleren til at blinke eller skifte farver i takt med musikken.

Du kan også styre højttaleren fra dansegulvet med den gratis app “Sony | Music Centre”. Vælg dine yndlingsplaylister, sæt sange i kø eller indstil lyset alt efter dit humør.

Party Connect-funktion

Med den nye Party Connect-funktion kan du forbinde op til 100 kompatible højttalere via bluetooth og synkronisere både musikken og lyset, så alle på dansegulvet danser til det samme beat.

De nye højttalere kommer i et nyt design i flere forskellige farver, så du kan vælge netop den højttaler, der passer bedst til dig. XB23 kommer i et nyt og let design, der gør den nem at have med rundt. Den kan nemt være i yderlommen på rygsækken eller i festivalstolens kopholder. Den kommer også med en rem, så du kan hænge den i dit telt eller fra et træ.

Som noget nyt bliver højttalerne opladet ved hjælp af usb-c. De har en batterilevetid på helt op til 24 timer, så de kan holde festen i gang hele natten. Du kan desuden oplade din smartphone via usb-a, så du sikrer, at din smartphone holder ud lige så længe, som du gør.

Derudover kan din smartphone let forbindes til højttaleren ved hjælp af Bluetooth eller NFC.

Pris og tilgængelighed

  • SRS-XB43 bliver tilgængelig fra august i farverne sort og blå til en vejledende udsalgspris på 1.800 kr.
  • SRS-XB33 bliver tilgængelig fra august i farverne sort, blå, rød og gråbrun til en vejledende udsalgspris på 1.200 kr.
  • SRS-XB23 bliver tilgængelig fra august i farverne sort, blå, rød, gråbrun og grøn til en vejledende udsalgspris på 1.000 kr.
About Lars Bennetzen 3850 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?