Sony lancerer ny mellemklasse smartphone: Xperia XA2

Xperia XA2 er udrustet med Sony’s 23MP Exmor RSTM-kamera og har desuden et 8MP Exmor RTM selfie-kamera, som tager billeder med 120° supervidvinkel

Under elektronikmessen CES 2018 præsenterede Sony sin nye Xperia XA2 – der er producentens nyeste medlem i den populære super-mellemklasse. Xperia XA2 er elegant designet med bløde, afrundede kanter og leveres fuldt udstyret med Sony’s kamerateknik og kraftfulde ydelse.

“Det vi kalder super-mellemklasse begyndte, som en idé baseret på, at vi ville bringe vore spændende, nye teknologier til flere segmenter på mobilmarkedet og helt enkelt gøre teknikken tilgængelig for flere brugere,” fortæller Rikard Skogberg, der er PR- og produktchef for Sony Mobile i Norden. “Xperia XA2 indeholder samme verdensledende frontkamera-teknik, som vi introducerede i vor XZ-serie. Nu introducerer vi understøttelse af nye netværksteknikker som 4G- og WiFi-samtale – endda i mellemklassen. Vi betragter 2018 som et gennembrudsår, og vi ser frem til at vise flere nye innovationer i hele Xperia-porteføljen de kommende måneder.”

Xperia XA2’s kraftfulde 23 MP-kamera kombinerer Sony’s store 1/2,3″ Exmor RSTM mobilsensor med ISO 12.800-følsomhed for optimal billedforbedring, selv under ringe lysforhold.


[yuzo_related]


Kameraet understøtter 4K filmoptagelse, så alt det, du skaber, gengives med de bedst mulige farver og skarphed. Kameraet kan optage i 120 fps slow motion, som giver brugeren mulighed for på en unik måde at dramatisere action og bevægelser, der er svære at fange. Frontkameraet med 8 MP har 120° super-vidvinkel – og er perfekt til gruppebilleder eller motiver med smuk natur i baggrunden.

Den 5,2” store Full HD-skærm er lysstærk, skarp og med stort farvespænd. Oplåsning af mobilen sker med den integrerede fingeraftrykssensor, som sidder monteret på telefonens bagside. Telefonen er elegant designet med en ramme af anodiseret aluminium og diamantsleben overflade i top og bund. Skærmen er direkte monteret mod metalrammen med en jævn bue af skærmen og et symmetrisk layout for at opnå et smukt udseende og en bekvem følelse. Xperia XA2 er med det slidstærke Corning Gorilla-glas designet til et hårdere liv.

Batteriet på 3.300 mAh kombineret med Qualcomms® SnapdragonTM 630 processor betyder, at du kan gøre mere af det, du er glad for i længere tid med stabil og hurtig ydelse. Sony’s smarte opladningsteknologi, Smart Stamina, forlænger brugstiden, mens funktionerne Battery Care og Qnovo Adaptive Charging ser til, at batteriet holder over længere tid. XA2 har også funktionen hurtigladning, som giver dig timer af brugertid efter bare nogle minutters opladning (kræver Quick Charger UCH12W).

Xperia XA2 lanceres med Android 8.0 Oreo, understøttelse af Dual SIM samt understøttelse af nye netværkstjenester som Voice over LTE og Voice over WiFi med udvalgte operatører i Danmark.

Modellen lanceres i februar i de fire farver: sølv, sort, blå og rosa. Vejledende pris: 2.999 kr.

Specifikationer Xperia XA2

 Farver Sølv, sort, blå, rosa
Fakta Mål 142 x 70 x 9,7 mm
Processor Qualcomm® SnapdragonTM 630 Mobile Platform
GPU Adreno 510
Vægt 171 g
SIM-kort Understøtter Dual SIM, Nano SIM
Operativsystem Android™ 8.0 Oreo
Kamera Hovedkamera 1/2.3” 23 MP
Hybrid AF
0.6s Quick launch
Sony Exmor RS™ for mobile
5x Clear Image Zoom
Sony’s SteadyShot™
ISO 12800
Front 120° supervidvinkel-lins
8 MP Exmor R™
Lyd Bluetooth® stereo (aptX®  HD, A2DP)
Clear Audio+
Clear Bass™
Clear Phase™
Dynamic Normaliser
Skærm 5.2” FHD 1080p
Opkobling Wi-Fi, Bluetooth® 5.0, NFC, USB Type C
Hukommelse RAM 3 GB
Flashhukommelse Op til 32 GB flashhukommelse
Hukommelseskort-slot microSD™ kort – op til 256 GB (SDXC)
Netværk LTE (4G) CAT 13/12, GSM GPRS (2G), UMTS HSPA (3G)
Batteri 3.300 mAh
Indhold i pakningen Xperia™ XA2, oplader USB Type C, stereo headset (MH410c)
Tilbehør Style Cover Stand SCSH10 – sølv og sort
Quickcharger UCH12W, Mono Bluetooth® Headset MBH22

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?