Trådløse letvægts In-Ear-hovedtelefoner med variabel støjreduktion fra Libratone

Libratone TRACK+ er små, diskrete, fleksible og trådløse in-ear hovedtelefoner udstyret med justerbar aktiv støjreduktion

De nye Libratone TRACK+ Wireless In-Ear kombinerer bevægelsesfrihed med fantastisk lyd og næste generation af Libratones brancheledende CityMix II™ med fire niveauer af aktiv støjreduktion. Med et kompakt og fleksibelt design er Bluetooth-høretelefonerne skabt til, at du kan nyde vellyden i timevis.

Med de nye TRACK+ er musikelskere perfekt udrustet til at nyde musik til og fra arbejde, til træning, på rejsen og på jobbet uden at omgivelsernes støj spolerer den storslåede musikoplevelse. TRACK+ er designet til at kunne pakkes sammen i en lille lomme, når de ikke er i brug, og sidde behageligt i øret når du er på farten.

”Det er vores ambition at tilbyde vores kunder avanceret teknologi, der giver den helstøbte brugeroplevelse, som forbindes med dansk design: fantastisk lyd, frihed og enkel betjening. De nye TRACK+ Wireless In-ear hovedtelefoner lever til fulde op til den ambition”, siger Uffe Kjems Hansen, Global Product Management Director hos Libratone.


[yuzo_related]


De nye, elegante og diskrete In-Ear hovedtelefoner, der blev præsentet for første gang på CES, Las Vegas, i januar 2018, forener både den autentiske lydgengivelse og den danske designstil, som Libratone er kendt for.

TRACK+ med justerbar CityMix II™ giver di kontrol over, hvor mange af omverdenens lyde, du vil høre. Hovedtelefonerne er beskyttet mod vind og vejr op til IPX4 (’Splash proof’, svarende til almindeligt regnvejr) og de ergonomisk designede ørepropper er sved-sikre, så TRACK+ er alt i alt det perfekte match til alle med en aktiv livsstil.

De nye TRACK+ Wireless In-Ear findes i Stormy Black og Cloudy White og vejledende udsalgspris vil være 1.499 kroner. De nye trådfri hovedtelefoner kommer også i en version uden CityMix II™ kaldet TRACK, i et endnu lettere design og med ’Hush Mode’. Vejledende udsalgspris for TRACK vil være 1.199 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?