JBL lancerer nye hovedtelefoner – optimeret til Google Assistent

Google Assistant forbinder brugere til on-the-go intelligens med JBL Everest, flagskibslinjen af hovedtelefoner

Harman har lige lanceret deres nye headsets JBL Everest 710GA og 110GA. De trådløse around-ear og in-ear hovedtelefoner kombinerer JBLs legendariske signaturlyd med indbygget Google Assistant.

Gennem en simpel installation via Bluetooth til smartphone eller tablet giver JBL Everest GA-hovedtelefonerne nem og hurtig vejledning, når som helst og hvor som helst. Med indbygget Google Assistant kan brugeren opnå fuld kontrol over sin musikoplevelse gennem talestyring og samtidig få notifikationer uden at skulle se på sin smartphone eller tablet.

For at få adgang til Google Assistant skal brugeren blot trykke på sensoren, som er placeret på siden af hovedtelefonen. Efter aktiveringen kan brugeren justere lydstyrken, få adgang til sin kalender og nyde musik ved at udtale sætninger som ”øg lydstyrke/sænk lydstyrke”, ”fortæl om min dag” eller ”afspil musik”.

JBLs Pro Audio Sound intensiverer oplevelsen ved at levere fejlfri lyd. De trådløse hovedtelefoners lange batteritid giver audiofile større fleksibilitet til at lytte til, hvad de vil i op til 8 og 25 timer afhængigt af modellen. Samtidig har hovedtelefonerne en funktion, der muliggør hurtigopladning, så brugeren hurtigt kan oplade batteriet fuldt op.


[yuzo_related]


For at sikre en behagelig oplevelse af timevis af musikafspilning er Everst GA-hovedtelefonerne ergonomisk designet til at levere maksimal komfort. Around-ears-modellen har et indbygget buet beslag til hovedet for at reducere trykket på ørerne, og samtidig har eksperter designet ørepuderne i et memory-foam-materiale for at sikre en enkel pasform. Den trådløse serie er tilgængelig i de trendy metalliske farver, Gunmental og Mountain Silver.

Funktioner for JBLEverest GA fordelt efter produkt
Produkt Everest 710GA Everest 110GA
Pris 1.899 kroner 799 kroner
Bluetooth 4.1 Ja Ja
Legendarisk JBL Pro Audio Sound Ja Ja
Førsteklasses ergonomi Ja Ja
ShareMe 2.0 Ja Nej
Indbygget Google Assistant Ja Ja
Model Around-ear In-ear
Farver Gunmetal, Mountain Silver Gunmetal, Mountain Silver
Batteritid 25 timer 8 timer
Tilbehør Hårdt opbevaringsetui S, M, L ørepropper

Tilgængelighed

JBL Everest710GA og Everest110GA er tilgængelig fra efteråret 2018.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?