Ny beskyttelse til hjemmets smarte enheder fra Netgear

Netgear Armor er baseret på Bitdefender og giver hele hjemmenetværket – inklusive alle tilsluttede enheder – avanceret beskyttelse mod cybertrusler

Netgear lancerer en ny omfattende sikkerhedsservice, der giver sikkerhed til enhver enhed, der er forbundet til internettet via en Netgear-router. Netgear Armor er en avanceret multilags-løsning, der er baseret på Bitdefender, og kører på routere fra Netgear. Den opdager og beskytter aktivt dit smarte hjem og dine familiemedlemmer mod cybertrusler som virus, spyware, spam og phishing.

”Behovet for en altomfattende cybersikkerhedsløsning til hele hjemmet er større end nogensinde før” forklarer Ciprian Istrate, der er Bitdefenders Vice President of Consumer Solutions.

”Efter at have lanceret den første løsning, der giver cybersikkerhed til alle tilsluttede IoT-enheder (Internet of Things) i hjemmet, tager Bitdefender nu det næste skridt sammen med NETGEAR – nemlig at levere denne sikkerhed direkte fra routeren.”

Netgear Armor-firmwaren sørger for øjeblikkelig beskyttelse af pc’er, Macs, smartphones og tablets centralt fra routeren. Abonnementet inkluderer også Bitdefender Total Security til Windows, macOS, IOS og Android. Samlet vil pakken blokere forsøg på at tilgå phishing-websider fra dit netværk i routeren, så dine data og dit privatliv altid er beskyttet.

Sikker browsing med URL-blokering

Aktiv beskyttelse af dit netværk mod trusler som trojanere, ransomware, dag-nul-exploits, rootkits og spyware. Falske websider, der f.eks. forsøger at opfange passwords eller pengetransaktioner, bliver automatisk blokeret, og du kan endda se, om et link er sikkert, inden du klikker på det.

Sårbarhedstjek

Undersøger netværkets enheder for styrken af passwords, forældet firmware og andre sårbarheder, der kan give hackere adgang til dit netværk. Det er nemt at tjekke hele netværket, og rapporten indeholder tips, der kan sikre enhederne. Du kan også blot overvåge status og løse eventuelle problemer.


[yuzo_related]


Intelligent forebyggelse af netværksindtrængen

Blokerer hackere i at få adgang til dine smarte enheder som termostater, kameraer, babyalarmer osv. Du kan holde øje med netværket uanset hvor du er, og du får en øjeblikkelig advarsel, når en ny enhed forsøger at gå på netværket, så du kan afvise enheder, du ikke genkender.

End-point-beskyttelse med Bitdefender Total Security

Netgear Armor omfatter Bitdefender Total Security med intelligent adfærdsanalyse til overvågning af alle aktive apps. Systemet er designet til at reagere indenfor tre sekunder på selv de nyeste kendte trusler – hvis du slår den indbyggede Autopilot til, kan alle sikkerhedsbeslutninger ske automatisk uden pop-ups eller dialogbokse, så du ikke bliver forstyrret, mens du arbejder eller spiller.

”I over 20 år har Netgear været en førende producent af WiFi-udstyr og nye teknologier til hjemme- og kontornetværk. Med introduktionen af Netgear Armor gør vi netværket både smartere og mere sikkert i en moderne verden med IoT og altid tilsluttede enheder,” siger Pål Vatneberg, Country Manager for Netgear i Norden.

”Uanset hvor mange tilsluttede smart- og IoT-enheder, der er på netværket, er de beskyttet af Netgear Armor, og fordi det meste af databehandlingen foregår i skyen, går det ikke ud over netværkshastigheden. Kort sagt: Samme hastighed, men større sikkerhed – til alle enheder.”

Yderligere funktioner i Netgear Armor

  • Gem kodeord, kreditkortsoplysninger m.m. i et virtuelt pengeskab, der giver dig nem adgang.
  • Gå på netbank og handl online med Safepay – en dedikeret browser, der sikrer dine transaktioner.
  • Kontinuerlige og automatiske sikkerhedsopdateringer.

Pris og tilgængelighed

Netgear Armor bliver introduceret til Nighthawk AC2300 Smart WiFi router (R7000P) senere i dette kvartal og vil kunne fås til Orbi WiFi-systemet og de populære Nighthawk-routere senere på året via firmwareopdateringer.

Efter en gratis prøveperiode på 90 dage vil den årlige pris være $69.99 (USD).

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3703 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?