Nyt trådløst headset fra Libratone har aktiv støjreduktion og dansk design

Track Air+ lover både ingen ledninger, ingen larm og stilfuldt dansk design

Track Air+ er et ganske lille, helt trådløst, headset som Libratone har udstyret med en række nye innovative og intuitive funktioner. Track Air+ fås i sort og hvid, koster 1.499 kroner og er tilgængelige fra august.

De ultralette høretelefoner, som kun vejer 5,6 gram per høretelefon, er blandt de letteste og mest kompakte på markedet. Track Air+ lover en rig og fyldig lyd, der normalt er forbeholdt store, voluminøse hovedtelefoner.

Track Air+ har en innovative støjreduktion der skulle kunne fjerne støj op til 30 dB fra dine omgivelser. Støjreduktionen tilpasser sig automatisk omgivelserne, og det er også muligt at indstille støjreduktionsniveauet manuelt.

De trådløse Track Air+ høretelefoner leverer 6 timers batteritid på en fuld opladning, og har et etui der også kan oplade headsettet 3 gange. Det giver i alt 24 timers musik, så du kan fordybe dig i dine yndlingsmusik eller -podcast uden at skulle bekymre dig om at finde en stikkontakt.

Track Air+ har et sved- og vandafvisende design (IPX4), der gør dem velegnede til al slags vejr, og til træning, hvis du ønsker det.

Track Air+ indeholder smart teknologi, som afspejler dit brugsmønster, og en stærk Bluetooth-forbindelse (BT 5.0). Headsettet registrerer selv, når du bruger dem, og når du ikke gør, stopper musikken automatisk. Du kan besvare opkald med et enkelt tryk på høretelefonerne, og har en dobbelt mikrofon der skulle sikre, at du bliver hørt lige så klart og tydeligt på telefonopkald, som du hører dem, du taler med.

Track Air+ er tilgængelige fra august og kan fås hos udvalgte forhandlere.

Du kan læse mere på libratone.com/dk

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3468 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?