Officiel League of Legends skærm lanceret

Et samarbejde mellem ARGON by AOC og Riot Games, har nu mundet ud i en gamingskærm inspireret af det populære spil, League of Legends, og skulle være fyldt med funktioner der er lavet specielt til MOBA-oplevelsen

AG27QXL fra ARGON by AOC. Foto: AOC

Den nye skærm fra ARGON by AOC har fået navnet AG275QXL og kommer med funktioner som League og Legends Mode, LoL QuickSwitch, eksklusive tænd/sluk-lyde, Light FX Sync og LoL Signature ODS-design.

Skærm og fod er udsmyket med elementer fra Hextech-designet, der er kendes fra League of Legends-universet, og de skulle lyse op ved hjælp af Light FX-systemet, der synkroniseret med spillet på skærmen.

AG275QXL fra ARGON by AOC med de kendte Hextech-markering. Foto: AOC

Skærmen er på 27″ og af IPS-typen med en QHD-opløsning og en opdateringshastighed på 170Hz.

AG275QXL understøtter Adaptive Sync med FreeSync Premium og har en responstid på 1 ms GtG, der er med til at sikre et fejlfrit billede. Derudover er skærmen udstyret med VESA DisplayHDR 400, ShadowControl og flimmerfri tilstand.

AGON PRO AG275QXL – League of Legends Edition kommer på markedet i løbet af marts til en pris på omkring 4.000 kroner. 

About Lars Bennetzen 3896 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?