OnePlus lancerer trådløst headset

Den kinesiske producent af smartphones, lancerede ikke kun en ny smartphone her til aften – det blev også til et nyt spændende trådløst headset

Det nye headset fra OnePlus har fået navnet Bullets Wireless, og som tilfældet med OnePlus’ smartphones, så er ser det rigtig spændende ud – og fås til en meget overkommelig pris.

Headsettet er et in-ear-headset og bæres rundt om halsen. Det er magnetisk, så de to ørepropper kobler sammen når de bringes tæt på hinanden, og når det sker, så slukker headsettet automatisk.

Det tændes så også igen, når de skilles ad, og hvis du får en opringning så kan du også besvare den på den måde.

Headsettet er udstyret med fast charge teknologi, så du kan oplade det til fem timers brug på kun 10 minutter.

Designet er ret flot, meget elegant, og OnePlus lover os at lyden er i særklasse.

Designet er i aluminium, hvilket skulle sikre en vægt der gør at de er behagelig at gå med, og samtidig tunge nok til at de sidder godt i øret og sikrer en god bas.

Samtidig er de udstyret med nogle såkaldte Energy Tubes, der skulle stabilisere lyde og frekvenser, og det skulle være med til at give en bedre lydbillede.

Dette headset kommer på markedet i slutningen af juni, og prisen bliver på 599 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2732 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart