Panasonic klar med 360-graderes videokonferenceløsning

Det nye Panasonic PressIT360 lover at gøre det lettere at afholde nybride møder, hvor alle kan ses

PressIT360. Foto: Panasonic

De hybride møder er stadig en realitet for mange verden rundt, også selvom Corona-pandemien ser ud til at være ved at slippe sig tag i os. Derfor er der stadig behov for videløsninger der gør de virtuelle møder lettere og af bedre kvalitet.

Det er, hvad den nye Panasonic PressIT360 ønsker. At gøre videokonferencer og møder lettere for alle. Den er et 360-graders videokonferenceløsning, designet til at gøre hybridmøder lettere.

Ifølge Panasonic skulle den være let at bruge, da den blot skal tilsluttes en pc med et usb-c-kabel. Derved skulle alle rundt om bordet kunne være med i videomødet eller -konferencen.

PressIT360 består af 4 integrerede kameraer der har en opløsning på 2.560 x 1.440, der lover 360-graders overblik over hele lokalet Der er også 7 mikrofoner som skulle sikre at talen altid er af høj kvalitet. Systemet fungerer også, så der automatisk bliver fokuseret på den person der har ordet.

PressIT360 er ganske lille, med en fod på 63,4mm og en højde på kun 285mm. Derved kan den let stå på bordet uden at fylde hele bordet.

Den kommer på markedet til juli, men endnu har Panasonic ikke løftet sløret for, hvad den kommer til at koste.

About Lars Bennetzen 4130 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?