Polsk smart lås kommer til Danmark

Tedee er en ny smart lås du styrer via din smartphone, og nu er den så kommet til Danmark

Danskerne er vilde med smart homes. Faktisk ejer 23% i alderen 16-74 år smart home-produkter, ifølge Danmarks Statistik, hvilket gør os til en slags digitale europamestre. Af den grund er det næppe uinteressant for landets boligejere, at tedee har gjort sin entré på det danske marked.

Tedee er generation 2.0 af smartlåse, og skulle både være mindre og mere sikker end sine konkurrenter. Samtidig har den et design, der passer til de fleste moderne hjem.

Smartlåsen har et energieffektivt batteri, der virker i op til seks måneder. Det skal ikke udskiftes, blot genoplades, hvilket nemt kan klares natten over via et medfølgende usb-kabel med et praktisk magnetisk stik.

Derudover er der den ekstra fordel, at installeringen ikke kræver en låsesmed, hvis du har en helt almindelig nordisk cylinder (hvor nøglehullet sidder over håndtaget). Du kan selv klare opgraderingen på få minutter med den specialdesignede nordiske adapter.

Endelig er appen med til at fuldende smart home-oplevelsen ved at øge komforten og sikkerheden i hverdagen med:

  • Kontaktløs døråbning. Du skal ikke at tage dine mobil op af lommen. Tedee åbner for dig, når du er tæt nok på til at oprette en forbindelse via Bluetooth
  • Automatisk dørlåsning. Med denne funktion skal du aldrig igen bekymre dig over, om døren blev låst, da du gik hjemmefra
  • Fuld kontrol over alle låsens funktioner. Bestem selv, hvem du vil give adgang til dit hus – og i hvilket tidsrum
  • Historie-log og notifikationer af lås-aktiviteter. Uanset hvor du er i verden, så ved du, hvad der sker med din lås

Pris og tilgængelighed

Nordisk sæt + bridge (adapter, smartlås, wifi-aktiveret fjernbro og nødvendigt tilbehør i form en usb-lader, mikro usb-laderkabel med en magnetisk adapter og værktøjs-kittet) kan købes til 2.894 kroner via tedee.com/da, hvor du også kan købe alle dele enkeltvis samt den europæiske cylinder.

Appen kan downloades gratis i Apple Store og Google Play.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3025 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart