Roccat slipper horden løs!

Tysk gaming-hardwareproducent udgiver en ny type membrantastatur.

ROCCAT Studios udgiver Horde AIMO, som er et gaming-optimeret tastatur, hvis mål er at være mere præcist end alle konkurrenter.

Horde AIMO bruger Membranical®-taster, der kombinerer egenskaber fra mekaniske taster og den støjsvage, bløde aktivering der kendetegner almindelige gamingtastaturer. Horde AIMO har desuden en række genvejstaster til makroer, et konfigurerbart Tuning Wheel plus RGB-belysning, der er inddelt i flere zoner og kan tilpasses med 16,8 millioner forskellige farver.

Verdens første tastatur med Membranical®-taster

Membranical® repræsenterer det bedste af begge verdener – membran og mekanisk. Aktiveringspunktet midtvejs i tastens vandring giver det mest præcise og responsive anslag nogensinde, skriver ROCCAT i deres pressemeddelelse. Tastaturet skulle desuden både være hurtigt og støjsvagt at skrive på.

Island-designet er smudsafvisende og sikrer optimeret gaming uden besvær og taster med medium højde samt et nøje formgivet design til fingerspidserne, der gør det langt mere intuitivt at ramme den rette tast. Hver tast på Horde AIMO har reduceret input lag, der giver gameren en klar fordel i forhold til konkurrenterne.

Skyd genvej og skru op for funktionaliteten

Det fuldt ud programmerbare indstillingshjul og multimedietasterne giver hurtig og intuitiv kontrol over belysning, lysstyrke, dpi-indstillinger, lydstyrke og meget mere. De kan tilpasses frit efter gamerens behov. Indstillingshjulet kan roteres frit, og takket være præcise, mærkbare trin kan du skyde genvej til en mere nøjagtig kontrol over kommandoer. Indstillingshjulet er også fuldt ud kompatibelt med Windows 10 Dial-funktionen – Horde AIMO er det første gamingtastatur, der understøtter denne funktion.

Til venstre for de primære taster på Horde AIMO er der en enkelt kolonne med fem makrotaster med lav profil – perfekt placeret til hurtig og intuitiv brug. Tasternes mærkbart lavere profil forhindrer helt naturligt, at du rammer dem ved et uheld. Makrotasterne har en aktiveringstid på blot 5,0 millisekunder – det giver en mere nøjagtig aktivering, der er op til 44% hurtigere end almindelige membrantaster.

“Horde AIMO er vores bud på markedets bedste tastatur til fans af traditionelle membrantastaturer. Der er ingen andre produkter, der føles så skarpe og nøjagtige i brug og har samme muligheder for tilpasning – Horde AIMO er kort sagt det eneste tastatur af sin slags” fortæller René Korte, administrerende direktør for ROCCAT.

ROCCAT Horde AIMO er ude nu til en vejledende udsalgspris på kr. 799.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?