Rygte: Motorola på vej med foldbare telefon – og den folder vertikalt

Det forlyder at Motorola er på vej med en Razr-mobil, men i modsætning til andre mobiler, så folder den på vertikalt, lidt som de oprindelige klapmobiler i Razr-serien

Det er et billede fra /LEAKS der viser en smartphone med en noget anden tilgang til de foldbare mobiler end vi hidtil har set.

Men måske er det en ret smart tilgang. For hvor de andre folder ud fra en stor smartphone til en tablet, så tyder billederne fra /LEAKS på, at det er en mobil der folder ud fra en lille smartphone til en ’normal’ smartphonestørrelse.

Der er intet om prisen endnu, og Motorola har ikke bekræftet rygterne og derfor heller ikke meldt noget ud om, hvornår den måtte ramme markedet.

Men rygter lyder, at mobilen kommer til at koste omkring 1,500 dollars – hvad det så vil ende med at blive i danske kroner kan vi kun gætte på. Men mon ikke prisen kommer til at ligge på omkring 10.000 kroner?

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?