Rygte: Motorola på vej med foldbare telefon – og den folder vertikalt

Det forlyder at Motorola er på vej med en Razr-mobil, men i modsætning til andre mobiler, så folder den på vertikalt, lidt som de oprindelige klapmobiler i Razr-serien

Det er et billede fra /LEAKS der viser en smartphone med en noget anden tilgang til de foldbare mobiler end vi hidtil har set.

Men måske er det en ret smart tilgang. For hvor de andre folder ud fra en stor smartphone til en tablet, så tyder billederne fra /LEAKS på, at det er en mobil der folder ud fra en lille smartphone til en ’normal’ smartphonestørrelse.

Der er intet om prisen endnu, og Motorola har ikke bekræftet rygterne og derfor heller ikke meldt noget ud om, hvornår den måtte ramme markedet.

Men rygter lyder, at mobilen kommer til at koste omkring 1,500 dollars – hvad det så vil ende med at blive i danske kroner kan vi kun gætte på. Men mon ikke prisen kommer til at ligge på omkring 10.000 kroner?

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?