Samsung udvider Galaxy A-serien med den nye tilføjelse Galaxy A21s

Med Galaxy A21s introduceres et nyt design til A-serien, udstyret med Inifinity-O-skærm og fire kameraer

Samsung har lige lanceret en ny smartphone inden for Galaxy A-serien. Galaxy A21s er udstyret med en Infinity-O-skærm, fire bagkameraer og et kraftigt batteri.

Galaxy A21s er udstyret med Samsungs signaturskærm, Infinity-O, med en 6,5” skærm i HD+, som skaber en flot visuel oplevelse.

Med A21s udvikler Samsung det design, der kendetegner Galaxy A-serien, hvor den nye tilføjelse kommer i flere levende farver med et unikt hologram og 3D-glanseffekt. Det elegante design bidrager til en smartphone, der er egnet til brug med én hånd takket være den slanke ramme og afrundede hjørner.

Galaxy A21s kommer med et kamera, som indeholder fire linser og smarte og innovative fotofunktioner, der gør det nemt at tage billeder eller videooptage i professionel kvalitet. 48MP-hovedkamera sammen med et 8MP ultra-vidvinkelkamera giver dig mulighed for at tage landskabsbilleder. Ved hjælp af et 2MP-makrokamera kan du tage nærbilleder, videooptage og fange detaljer, der ellers ville gå tabt.

2MP dybdekamera muliggør Live Focus-funktionen, så brugeren nemt kan fokusere på det, der er vigtigt, gennem en professionel baggrundseffekt på billeder af mennesker, dyr eller mad. For at tilpasse billederne yderligere kan brugeren bruge en række frimærker, filtre og klistermærker baseret på ansigtsgenkendelse.

Galaxy A21s har et 5.000mAh batteri med 15W hurtigopladning, så brugerne får mest muligt ud af deres mobiltelefon. A21s er udstyret med 32GB intern hukommelse med muligheden for at tilføje ekstern lagring på op til 512GB, så brugeren aldrig behøver at bekymre sig om at gemme sine yndlingsminder. Med One UI Core-interface muliggøres navigation med en hånd og mørk tilstand for yderligere bekvemmelighed.

A21s er udstyret med ansigtsgenkendelse og en fingeraftrykssensor, og mobilen fås ved bestilling fra midten af juni i farverne sort, hvid og blå til en vejledende pris på 1.799 DKK.

Tekniske specifikationer

Galaxy A21s
Skærm6.5” HD+ TFT
Infinity-O Display (720*1600)
Kamera[Bagsidekamera]Hovedkamera: 48MP, F2.0Ultravidvinkel: 12MP, F2.2 Dybde: 2MP, F2.4 Makro: 2MP, F2.4 [Frontkamera] 13MP, F2.2
Dimensioner75.3 x 163.7 x 8.9mm
ProcessorOcta Core 2.0GHz
Hukommelse og lagring3 GB RAM32 GB intern lagringMicro SD plads (op til 512GB)
Batteri5000mAh (Typisk)15W hurtigopladning
Biometrisk autentificeringFingeraftrykssensor på bagsidenAnsigtsgenkendelse
FarverSort
Hvid
Blå

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2693 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart