Teresse tv fra Samsung

Samsung lancerer nu sit første udendørs TV, The Terrace, med en matchende soundbar på det danske marked

Samsung udvider nu sin livsstilsportefølje inden for TV med tilføjelsen af The Terrace – det første 4K QLED-TV til udendørs brug med en matchende soundbar. The Terrace er et Samsung Smart TV, der er specielt designet til at flytte TV-oplevelsen udendørs.

The Terrace kommer i 55”, 65” og 75” og har QLED 4K-billedkvalitet og Smart TV-funktioner. Skærmen er vejrbestandig mod vand og støv og tåler temperaturer mellem ca. -31 og +50 grader. The Terrace TV (LST7T) og The Terrace Soundbar (HW-LST70T) sælges separat.

TV’et giver en lysstyrke på op til 2000 nits, hvilket sikrer, at seeren kan nyde indhold i realistisk billedkvalitet, selv i dagslys. QLED 4K-skærmen er også fremragende til sportsfans: med en høj billedhastighed og teknologi til forbedret skarphed i bevægelse giver den en klar, virkelighedstro billedkvalitet – perfekt til bevægelseskrævende indhold. Skærmen er også belagt med antireflektions- og adaptiv billedteknologi, der optimerer indholdet ved at analysere miljøet og kontinuerligt justere lys og kontrast.

Derudover har The Terrace opnået høje krav til vand- og støvmodstand (IP55), så den fungerer godt i de fleste miljøer. TV’et er holdbart samtidig med, at det også har et tyndt og elegant design på 59,8 mm.

The Terrace og The Terrace Soundbar tilbyder dynamisk lyd, der, ifølge Samsung, kan sammenlignes med hjemmebiografen. Soundbaren leverer lyd i høj kvalitet med en dyb og klar baslyd fra de indbyggede bashøjttalere. Til dem, der ønsker at bruge systemet til mere end bare TV-lyd, har The Terrace Soundbar både Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse, så den kan nemt forbindes til andre enheder, såsom til mobilen for at streame musik.

For den maksimale lydoplevelse har soundbaren også forvrængningsbegrænsende teknologi til en ren og kraftig lyd. The Terrace Soundbar er lige så beskyttet mod vejr og vind som selve TV’et (IP55) og kan monteres på en væg eller direkte på The Terrace TV. Beslag inkluderet.

Samsung The Terrace fås i tre forskellige størrelser og prisklasser: 55”- 29.999 kr., 65”- 39.999 kr. og 75” – 49.999 kr. The Terrace Soundbar koster 7.499 kr. The Terrace vil være salgsklar i Danmark fra slutningen af april.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?