Super slank WiFi højtaler fra Bang & Olufsen

Højttalere skal ikke gemmes væk, de skal være en del af stuen, mener danske Bang & Olufsen. Derfor lancerer de nu deres helt nye WiFi-højttaler, i et skankt og elegant design

Den nye højttaler har fået navnet Beosund Emerge, og den er designet sammen med Benjamin Hubert fra designerbureauet Layer fra London. Sammen med Bang & Olufsens akustiske ingeniører har det været planen at skabe en balance mellem elegance og god teknologi.

Bang & Olufsen oplyser at designet er inspireret af en bogs kompakte form, og at det var et ønske at skabe en højttaler der diskret kan glide ind i indretningen, eller – hvis det ønskes – at få en iøjenfaldende, skulpturen funktioner.

Brugergrænsefladen er integreret i toppen af produktet, hor knapperne aktivers med en let berøring. Her kan musikken sættes på pause, du kan skifte nummer eller få adgang til dine radiostationer eller spillelister. Lydstyrken justeres md en cirkulær bevægelse.

Den er designet modulært, så der løbende kan ændres i højttaleren med udskiftelige tilslutningsmoduler.

Højttaleren kan indgå i multirums-opsætninger og fungerer sammen med Google Assistent og Chromecast.

Besound Emerge bliver sat til salg i dag til en pris på 4.499 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3168 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?