Tesla klar med solcelle-tag

Stifteren af Tesla, Elon Musk, har netop annonceret at Tesla/SolarCity er klar med deres solcelle-tag, der skal være en direkte konkurrent til de traditionelle solcellemoduler til taget

Manden bag PayPal og Tesla har mange planer om vedvarende energi, og solcelletaget passer fint ned i den strategi. Selvom han endnu ikke har været meget præcis med det kommende solcelle-tag, så har han dog løftet sløret en anelse.

Meningen er at det nye solcelle-tag skal adskille sig markant fra de traditionelle solcellemoduler der findes på markedet i dag. Meningen er at hele taget skal være en stor solfanger.

Baseret på hvad Elon Musk har fortalt pressen i USA, så vil der i slutningen af 2016 komme to nye produkter fra Tesla/SolarCity, og da Elon Musk samtidig fortæller at han ser et kæmpe marked for solcelle-tage, så tyder meget på, at det netop er to sådanne der kommer i slutningen af året.

Planerne er at de nye tage skal produceres i den nye Gigafabrik som Tesla i øjeblikket bygger i ørkenen i Buffalo.

Læs mere her

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?