TEST: Ny gasgrill imponerer

Jeg har haft fat i den nye smarte grill, Char-Broil All Star TRU Infrared, og den formår at imponere en gammel, gnaven, kulgrill-fan

Char-Broil All Star TRU Infrared er en helt ny gasgrill der har et par fede funktioner.

For det første kan den relativ let skilles ad i to dele, og så kan du tage topdelen med, hvis du altså kan bære den, for den er både stor og tung, stadigvæk.

For det andet har den fået et nyt varmesystem, TRU Infrared. Det system fordeler varmen bedre så du ikke har zoner på grillen der er varmere end andre. Samtidig ændrer den strålevarmen til at være infrarød-stråling, og det gør det langt lettere at stege maden, for varmen bliver mere intens, og det gør det lettere at få en god overflade, samtidig med at du bevarer kødets saftighed.

Grillen har faktisk formået at imponere mig, selvom jeg klart er til at grille med kul. Den er let at betjene, det er skønt at jeg kan skrue op og ned for varmen, og den steger fortrinligt.

Jeg savner dog stadig smagen og lugten af kul når jeg griller på den – det kan den altså ikke rigtig klare endnu.

Men det ændrer ikke på karakteren, som ligger meget højt oppe. 95%, hvilket er en god karakter, men grillen fortjener den.

Grillen koster lige omkring 2.000 kroner, og du læse mere om den her. Du kan også se en video, hvor jeg anmelder videoen – håber du vil bruge 3 minutter og se med.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3211 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?