To nye all-in-one Canon-printere til hjemmet

Canon har lanceret to nye All-in-One Pixma blækprintere - Pixma MG3050 og Pixma MG2550S. Begge er designet til det moderne hjem med et varieret printbehov

canon MG2550S canon MG2550S

Pixma MG3050 series og Pixma MG2550S benytter Canons hybride blæksystem, der anvender både farvestofbaseret og pigmenteret blæk. Tilsammen giver det mulighed for at printe såvel dokumenter med knivskarp tekst som flotte fotos på den samme printer. Takket være Canons FINE-teknologi (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) er det desuden muligt at printe billeder i fuld fotolaboratoriekvalitet – helt uden korn og med enestående detaljer.

Forbundet med hele verden

Pixma MG3050 er forsynet med Wi-Fi interface, hvilket via Canon PRINT app gør det muligt at printe trådløst fra såvel computer som tablets og smartphones. Det er endda muligt at printe selv om man ikke er hjemme.

– Læs også: HP lancerer verdens mindste All-in-One printer

Pixma MG3050 giver nemlig mulighed for at printe via cloud-baserede tjenester og sociale medier såsom Instagram, Facebook og Google Drive. Med funktionen Access Point Mode kan Pixma MG3050 desuden anvendes som trådløst accesspunkt, hvilket gør det nemt og enkelt at forbinde enheder – også selv om de ikke er på samme netværk. Kommunikationen kører oven i købet begge veje, idet det er muligt at scanne dokumenter på printeren og sende dem til de mobile enheder.

Frihed til at være kreativ

Pixma MG3050 og Pixma MG2550S leveres med softwaren My Image Garden til pc og Mac. Via denne er det muligt at samle og organisere alle sine fotografier på ét sted og derfra skabe sine flotte print. Printerne leveres desuden med adgang til Creative Park Premium, der er en online service for brugere af originalt Canon blæk. Her er det muligt at hente yderligere inspiration via værker kreeret af professionelle kunstnere og fotografer. Desuden får brugerne adgang til Easy-PhotoPrint+ fra såvel tablet som pc eller Mac, der gør det muligt at benytte skabeloner til eksempelvis lykønskningskort eller kalendere og kombinere dem med billeder, som enten er lagret på en mobil enhed eller i skyen.

– Læs også: Bærbar printer til iPad og iPhone

Vejledende pris for PIXMA MG3050 er: 429 kroner

Vejledende pris for PIXMA MG2550S er: 369 kroner

Nøglefunktioner

Pixma MG3050 :

 • Print fra smartphone eller skyen med Canon PRINT app.
 • Print, kopiering og scanning i høj kvalitet.
 • 8 print i minuttet i sort/hvid, 4 i farve.
 • Mange kreative muligheder via Easy-PhotoPrint+.
 • Samtidig understøttelse af Wi-Fi og Access Point Mode.
 • Mulighed for at benytte XL blækpatroner for optimal printøkonomi.

Nøglefunktioner

Pixma MG2550S

 • Print, kopiering og scanning i høj kvalitet.
 • 8 print i minuttet i sort/hvid, 4 i farve.
 • My Image Garden software medfølger.
 • Auto Power On ved printstart.
 • Quiet Mode reducerer støj fra printeren.
 • Mulighed for at benytte XL blækpatroner for optimal printøkonomi.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3168 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?