TT0006: 3D printeren kommer til at ændre på alt

Velkommen til sjette episode af Tech-Talk. Denne gang er Lars Bennetzen atter gået solo, og denne gang for at kigge nærmere på 3D printeren, og hvad den kommer til at betyde for både os forbrugere og ikke mindst for virksomhederne

3D printeren er tæt på at blive hver mands eje. De er kommet så langt ned i pris, at alle kan købe en, men er de mere end bare legetøj?

Lars Bennetzen snakker med direktør for Ricoh Danmark, Søren Krogh-Nielsen og indehaver af Copytec, Bjarne Rasmussen, der begge har stor erfaring med 3D printeren, og ikke mindst med hvad de kan og bliver brugt til.

Både Søren Krogh-Nielsen og Bjarne Rasmussen kommer med deres bud på, hvad vi kan forvente af 3D printeren om 5 år.

Et af de spændende eksempler som Søren Krogh-Nielsen kommer med i interviewet er, at der er udført forsøg med at printe en kunstig lever og forsyne den med en tumor. På den måde kunne lægen træne til en operation inden den faktiske operation.

Ricoh Danmark

Copytec

About Lars Bennetzen 3825 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?