Højkvalitets mikrofonarm fra Blue

Blue, der står bag nogle af verdens bedste USB-mikrofoner, introducerer i dag Compass: En kvalitets-mikrofonarm til skrivebordet, der er kompatibel med de fleste mikrofoner - bl.a. Blues egen Yeti og andre USB-mikrofoner samt professionelle studiemikrofoner

Pressefoto: Blue

Med sit elegante og diskrete design samt indbygget kabelhåndtering er Compass en alsidig bord-mikrofonarm, der fx kan anvendes til streaming eller indspilning af podcasts, lyd, internetradio og meget mere.

– Podcastere, streamere og lyd-fagfolk har længe efterspurgt en mikrofonarm, der passer til Yeti og andre professionelle mikrofoner. Vi er derfor meget glade for at kunne introducere Compass på markedet, skriver Tommy Edwards, der er Director of Product Management hos Blue Microphones i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Compass er en perfekt løsning til situationer, hvor du gerne vil have mikrofonen væk fra bordet eller placeret i en bestemt vinkel til fx radioudsendelser, der optages på video. Vi har designet den til at være smidig og diskret, så brugeren kan indstille mikrofonen i den rette vinkel uden de knirkende lyde, man kender fra fx en sakseformet mikrofonarm. Compass er designet til at kunne holde tungere mikrofoner som fx Yeti, men fungerer naturligvis også til lettere mikrofoner. Uanset om du indstiller armen til at være usynlig uden for kameraet eller til at vise mikrofonen frem på indspilningen, passer Compass til alle streaming- og podcast-setups – den lader nemlig brugeren placere mikrofonen præcis, hvor den passer bedst ind.

Ubesværet og lydsvag rotation

Compass har et lukket design med indvendige fjedre i en god studiekvalitet, der sikrer en professionel præstation til alle indspilninger. Det skjulte kabelsystem sørger for at holde skrivebord og optageområde pænt og ryddeligt, mens friktionshængsler – der strammes med hånden alene – gør det nemt at tilpasse mikrofonarmen helt uden værktøj. Compass er ubesværet og lydsvag at anvende, kan klare en fuld 360-graders rotation og bliver på sin plads efter justeringen. En robost c-tvinge gør, at armen sidder godt og solidt fast på bordet.

Compass er også inkluderet i den nye Blue Yeticaster sampak, der inkluderer Yeti, den nye Radius III shockmount, og Compass – tre produkter, der tilsammen giver dig et professionelt setup samlet i én boks.

Compass kommer i handlen til marts og får en pris på 890 kroner. For mere information se www.bluedesign.com.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?