Ny stemmesoftware til Blue-mikrofoner

Skaberne bag Yeti-mikrofonerne, har lige sendt en ny software til deres populære mikrofoner på gaden, og den lover flere vancerede stemmeeffekter og et bibliotek med HD-lydbidder i studiekvalitet

Blue Microphones har lige lanceret deres nye avancerede Blue VO!CE-software til deres populære serie af usb-mikrofoner; Yeti, Yeti Nano og Yeti X. Softwaren er gratis tilgængelig via Logitech G HUB.

Blue VO!CE er spækket med forskellige lyd- og stemmeeffekter, HD lydsamples og stemmemodulationsfunktioner, som giver gamere, podcastere, musikere og andre content creators endnu flere muligheder for at skræddersy deres lyd, og dermed forstærke kreativiteten i det indhold, de skaber. Softwaren er gratis og fungerer til alle Yeti-mikrofoner, både Yeti, Yeti Nano og Yeti X. Den kan også installeres på de mikrofoner, man allerede måtte have, og åbner dermed for en ny række værktøjer og effekter for eksisterende brugere.

Gamere kan fx transformere deres stemme ved hjælp af stemmemodulationseffekter som DJ Robot, Electrobeast eller Ethereal, eller forbedre deres streams med HD lyd-samples som fx lyden af et luftangreb. Ved hjælp af G HUB kan spillere også opsætte tastaturgenveje på deres Logitech G-tastatur, mus eller headset for let at fyre lydbidder af midt i streamen. 

For podcastere er det med Blue VO!CE blevet lettere at opnå professionel lydkvalitet og skabe en mere dyb og altomfavnende lydoplevelse. Blue VO!CE indeholder nemlig forbedrede filtre skabt af Blues team af lydspecialister, så man nemt kan få fx radiostemme, sprød lyd eller en mere moderne lyd. Man kan også selv udvikle lige det filter, der passer til ens stemme, opsætning og omgivelser. Det gør man blandt andet ved hjælp af effekter som stemme EQ, støjreduktion, de-esser, de-popper, kompressor og limiter.

Er det musik man indspiller med sin Yeti-mikrofon, indeholder Blue VO!CE alverdens vokal- og instrumentlyde, som kan inkorporeres under optagelsen. Man kan også vælge mellem forbedrede studio-effekter såsom støjreduktion, indstillinger for rumklang og chorus, eller man kan bruge stemmemodulation til doubling af lydspor, hurtige harmonier, at gå en oktav op eller ned.

Softwaren fungerer til både Windows og Mac, og fungerer med alle Yeti-mikrofoner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?