Nu opdaterer Logitech deres Craft-tastatur så det understøtter Adobe Lightroom Classic CC

Den smarte knap på tastaturet giver dig nu adgang til hele 11 redigeringsværktøjer I Adobe Lightroom Classic CC uden du behøver fjerne øjnene fra skærmen

Logitech har lige lanceret et par større opdateringer til deres tastatur Craft. Det trådløse tastatur med kreativ inputdrejeknap understøtter nu både Adobe Lightroom Classic CC, den populære Adobe billedredigerings applikation, Adobe Photoshop, så vel som Adobe Reader DC på Windows og Preview og Quicktime på Mac.

Et nyt Craft Software Developer Kit (SDK) er også tilgængeligt. Det giver applikationsudviklere mulighed for at forstærke brugeroplevelsen ved at knytte app-specifikke kontroltaster til den kreative inputdrejeknap, eller ”Kronen”, og dermed få adgang til specifikke programværktøjer.

“Vi har modtaget enorm meget positiv feedback på Craft tastaturet siden lancering, men vi har gerne villet understøtte flere apps med flere tilpassede løsninger for at kunne skabe et dybere og mere naturligt arbejdsflow,” skriver Art O’Gnimh, den globale leder af Logitech keyboards i en pressemeddelelse.

”Vi har udvidet supporten for tastaturet, så det nu understøtter Adobe Lightroom Classic CC, og så har vi udgivet med en SDK, så vi kan få hjælp af udviklere til at gøre ”Kronen” endnu mere brugervenlig.”

Ved at bruge Adobe Lightroom Classic CC sammen med Craft, kan du redigere dine billeder hurtigere og undgå at skulle fjerne blikket fra skærmen. Med en let berøring af “Kronen” får du adgang til 11 forskellige redigeringsværktøjer, så som mætning, toning, kontrast eller skygger, helt uden at skulle fumle rundt med markøren. Et hurtigt tryk skifter funktion, og en blød drejning skifter den valgte funktions værdi. Kronen er intuitiv og bekvem at bruge og understøtter dermed effektiviteten og flowet i dit arbejde.

De nye opdateringer tillader dig at bruge tastaturets ”Krone” på følgende måder:

  • Adobe Reader DC på Windows: Zoome, skifte side og scrolle horisontalt.
  • VLC Media Player på Windows: Spole frem og tilbage under afspilning af video, eller justerer lydstyrke.
  • Preview på Mac: Zoome, skifte side og scrolle horisontalt.
  • Quicktime på Mac: Spole frem og tilbage under afspilning af video, eller justerer lydstyrke.
  • Safari til Mac: Navigere mellem faner.
  • Spotify til Mac og Windows: Afspille og pause din musik, justerer lydstyrke, eller skifte sang.

Craft opdateringer er tilgængelige i dag via Logitech Options 6.8, et frit download her.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?