Logitech G lancerer PRO Gaming Headset

Hardwareproducenten har allieret sig med esportsatleter i udviklingen af headsettet, og det fører til store løfter fra Logitechs side.

Logitech har netop lanceret G Pro Gaming Headset, der tilyder lyd i esports-klassen og features for professionelle og konkurrencemindede gamere. Headsettet er det nyeste tilføjelse til Logitech G PRO-linjen bestående af professionelt gamingudstyr.

Logitech G PRO Gaming Headset er både let og stærkt, mens det skal være ekstremt komfortabelt at have på i mange spilletimer ad gangen, skriver Logitech i deres pressemeddelelse.

Headsettet har Logitech G Pro-G drivere, der giver sublim lyd, ørepuder i kunstlæder for lydisolering og en kondensatormikrofon i professionel kvalitet, der giver en krystalklar kommunikation. Logitech lover, at gamere kan høre hvert eneste skridt fra indsnigende fjender i selv de mindste detaljer.

“Som en ledende producent af gamingudstyr, udvikler vi dét, de professionelle esportsatleter, spillere og gaming-entutiaster har brug for” udtaler Ujesh Desai, vicepræsident og general manager i Logitech Gaming. “PRO-headsettet er udviklet i tæt samarbejde med TSM, G2 Eports og London Spitfire-spillere. Vores design inkluderer features som en mikrofon i turneringskvalitet og komfortabelt kunstlæder, som giver det perfekte headset for esports- og professionelle gamere.”

Pro-G-drivere for avanceret lyd

Logitech Gs avancerede Pro-G-drivere er udformede af et hybrid-mesh-materiale, der giver lyd i høj kvalitet, og når det kombineres med Logitech Gs avancerede lydprofiler, giver driverne en kraftig, rungende bas, klare høje toner, præcis diskant og et utroligt lavt niveau af forvrængning.

 

Logitech G PRO Gaming Headset 1

Forbedret lydisolation med et behageligt design

Logitech G PRO Gaming Headsettet tilbyder op til 50 procent mere lydisolering end tidligere Logitech G-ørepuder, så du vil aldrig blive distraheret, skriver producenten, hvilket er lidt af et løfte, da passiv støjreduktion sjældent isolerer dig fuldkomment fra omverdenen. Logitech G PRO Gaming Headsettet, som kan fås i sort og har et let design, som tilsluttes via aftagelige analoge kabler.

Pro-Grade Condenser Microphone

Logitech G PRO Gaming Headsettets mikrofon gør brug af et popfilter i professionel kvalitet, der giver en krystalklar stemmelyd og en optagelse af lyd. Den højkvalitets- og lydisolerende mikrofon har en forbedret bøjelighed, der også giver et forbedret lydfang, en bredere frekvensrespons, lavere signal-støj-forhold og en højere følsomhed end tidligere Logitech gaming-headset.

Logitech G PRO Gaming Headsettet er kompatibelt med PC’er, konsoller (inklusiv Xbox One, PlayStation®4 og Nintendo Switch™) og mobile enheder.

Priser og tilgængelighed

Logitech G PRO Gaming Headsettet forventes at være tilgængeligt i april 2018 med en vejledende udsalgsprispris på kr. 749,00.

Del artiklen på

Kommentar til artiklen?