Nye Mac-tastaturer fra Logitech

Logitechs Master Series af tastaturer findes nu også til Mac og iPad

MX Master 3. Foto: Logitech

Logitech har lige lanceret Logitech MX Master 3 til Mac og Logitech MX Keys til Mac – der nu er optimeret til avancerede brugere af Mac og Apple.

Logitechs mest populære mus og tastatur med høj ydeevne, der er tilgængelig i farven Space Gray, er blevet indstillet til at supplere Apple-økosystemet på bedste vis og hjælpe millioner af avancerede digitale skabere, der arbejder på Mac og iPad.

Logitech MX Master 3 til Mac

Logitech MX Master 3 til Mac Advanced Wireless Mouse er bygget til at styrke signaturfunktionerne i din Mac og iPad med Master Series signaturfunktioner, inklusive næste generation af MagSpeed-scrolling, der lydløst skifter fra præcis klik-til-klik og til en hyperhurtig tilstand, en håndlavet komfortabel form og et optimeret tommelfingerområde, der sikrer en ubesværet adgang til det store tommelfingerhjul og knapperne.

Darkfield 4.000dpi-sensoren giver dig mulighed for at spore praktisk talt enhver overflade, endda glas, og ramme den rigtige pixel hver gang, mens du arbejder på detaljerede PhotoShop-designs.

App-specifikke profiler optimerer arbejdsgangen til Adobe, Google Chrome, Safari og utallige andre tilpasningsmuligheder. Det genopladelige MX Master 3 til Mac-batteri varer op til 70 dage og kan oplades under brug.

Logitech MX Keys til Mac

Logitech MX Keys til Mac Advanced Wireless Illuminated Keyboard giver brugerne den bedste lavprofiloplevelse fra Logitech i et ægte Mac-layout. Med taster, der er udformet til at passe dine fingerspidser, leverer tastaturet en overlegen skriveoplevelse med stor taktil respons og smart baggrundsbelysning, så når dine hænder nærmer sig tastaturet, justeres det til de omgivende lysforhold for at give lyse og skarpe tegn, når inspirationen rammer dig.

MX Keys til Mac har Mac-optimeret firmware, er udstyret med USB-C til USB-C opladning og giver dig mulighed for nemt at flytte indhold fra din MacBook, iPad eller iPhone.

Priser og tilgængelighed

Logitech MX Master 3 til Mac og Logitech MX Keys til Mac vil være tilgængelig på Logitech.com og hos forhandlere i Danmark fra d. 17. august.

Den vejledende udsalgspris for MX Master 3 til Mac er 899 kroner, MX-Keys til Mac er 899 kroner og K380 Bluetooth-tastatur til flere enheder til Mac er 429 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3897 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?