Nu lancerer Harman Kardon et vækkeur med DAB-radio

Den nye højttaler har fået navnet Citation Oasis og har både DAB, DAB+ og trådløs opladning til din smartphone

Harman Kardon Citation Oasis. Foto: Harman Kardon

Den nyeste tilføjelse til serien Citation er Harman Kardon Citation Oasis, der har indbygget vækkeur, trådløs telefonoplader, radio og musikstreaming.

Harman Kardon Citation Oasis har et design der burde passe ind i ethvert hjem. Højtaleren har også indbygget stemmestyring, så når dagen lakker mod enden, kan du blot sige ”Hey Google” og sætte en personlig alarm til morgenen efter, hvor du selv kan vælge, om du vil vækkes af en podcast, en musikartist eller til stemmen af din yndlings radiovært.

Højttaleren har indbygget DAB og DAB+, og designet burde passe ind i såvel stuen som kontoret og køkkenet. Den understøtter ‘Hey Google’ og har en indbygget trådløs oplader til din smartphone.

Harman Kardon Citation Oasis kan parres med andre Citation højtalere for at fuldende multirum lydoplevelsen. Og med indbygget Chromecast og AirPlay kan du nyde hele 300 forskellige musikstreamingtjenester.

Harman Kardon Citation Oasis vil blive tilgængelig på www.harmankardon.dk senere i juli måned til en vejledende pris på 1.699 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2778 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart