Nyt Orbi WiFi-system uderstøtter nu Amazon Alexa og Google Assistant

På den netop afsluttede konference, Mobile World Congress i Barcelona, præsenterede Netgear deres nye Orbi WiFi-system, som har fået en teknologisk overhaling

Selvom Netgear ikke producerer mobileenheder, så var det alligevel til stede på Mobile World Congress. Det var nu ikke specielt overraskende, for alle mobile enheder i dag har brug for et trådløst netværk, og det er netop hvad Netgears Orbi kan levere.

Den nye Orbi RBK20, der for resten ikke er til at skelne fra den gamle version – med mindre du er en die-hard Orbi-fan, er faktisk en utrolig flot og meget diskret 2,2Gbps router og satellitenhed til hjemmet.

En af de ting der gør Orbi til noget specielt i forhold til andre routere er, at router og satellitenhed fra fabrikken er parret, og ved at sætte de to enheder op i hjemmet, så får du en imponerede dækning af WiFi på op til 250 m2.

Jeg var, naturligvis, forbi Orbi-standen og se den nye Orbi, og indrømmet – af netværksudstyr at være, er det godt nok noget af det mest stilfulde jeg har set. Og det vil ikke være noget der på nogen måde vil skæmme i huset.

Orbi er nu også udstyret med understøttelse for stemmestyring, og det gør den ved at fungere med Amazon Alexa og Google Assistant. Det er så ærgerligt at de to systemer endnu ikke taler dansk. Faktisk så kan du kun tale til både Alexa og Google Assistant på engelsk, tysk, fransk og spansk. Men der dog gode nyheder for Google Assistant, for den skulle komme på dansk i løbet af 2018.

Den app der følger med til, Circle-app’en, kan derudover bruges til at styre hvem der må gå på nettet, og ikke mindst, hvornår og fra hvilken enhed. Så nu har du mulighed for at slukke for eller begrænse, netadgangen uden at skulle ind og rode i routerens indre.

Her er lidt de funktioner du finder i Orbi Wholw Home WiFi System (RBK20):

  • Dækning i hele huset – høj hastighed i hele hjemmet via AC2200 WiFi – op til 2,2 Gbps med en dækning på op til 250 m2
  • Patentbeskyttet Tri-Band FastLane3-teknologi – den dedikerede WiFi-backhaul giver anledning til mere stabil 4K-streaming og gaming til flere enheder samtidigt
  • Ét WiFi-netværk over alt – Orbi bruger ét netværksnavn til hele huset, så dine enheder hele tiden har forbindelse til samme store netværk, uanset hvor mange satellitter, du tilslutter
  • Dedikeret WiFi-netværk til gæster – giv dine besøgende internetadgang uden at dele adgangskoden eller delt materiale på husets eget netværk
  • Kabel møder WiFi – tilslut dine enheder med kabel til de 2 Gigabit Ethernet-porte på routeren og hver satellit
  • Fuld kontrol til forældre – Circle er den letteste løsning til at administrere familiemedlemmernes individuelle adgang til indhold og enheder på forskellige tider af døgnet
  • Integration med Amazon Alexa og Google Assistant – styr hjemmenetværket med simple stemmekommandoer, helt enkelt
  • Det mest diskrete Orbi-system hidtil – med et karakteristisk stilfuldt design, en størrelse på kun 14x6x16,5 cm (BxDxH) samt en vægt på blot 477 g pr. router/satellit, forbinder Orbi RBK20 hele familiens udstyr uden at gøre noget væsen af sig

Priser og tilgængelighed

Det nye Orbi-system fås i to varianter – med 1 satellit (RBK20) eller 2 satellitter (RBK23). Hvis du allerede har et Orbi-system installeret, kan den nye, diskrete Orbi-satellit (RBS20) købes separat. RBS20 er kompatibel med samtlige Orbi-systemer og øger WiFi-dækningen med op til 125 m2.

Netgear Orbi RBK20 med 1 router og 1 satellit kan købes i Danmark til en vejledende pris på 2.090 kroner.

Netgear Orbi RBK23 med 1 router og 2 satellitter kan købes i Danmark til en vejledende pris på 2.790 kroner.

Læs mere om hele NETGEAR Orbi-familien her

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?