Nyt WiFi Tri-band mesh-system til små virksomheder

Netgears nye Orbi Pro WiFi 6-system er rettet mod må virksomheder og hjemmekontoret. Det tilbyder bedre dækning, hurtigere hastigheder, større kapacitet og højt sikkerhedsniveau

Netgear har lige lanceret deres nye WiFi 6-system i Orbi Pro-familien, Orbi Pro WiFi 6 Tri-band Mesh System, der er rettet mod små virksomheder, og hjemmekontoret, for at hjælpe dem med at skabe samlet og velfungerende netværk, hvor du løbende kan udvide dækningsgraden.

Systemet består af en enkelt router og en enkelt satellit-enhed, som sammen kan dække et område stort nok til de fleste mindre virksomheder og hjemmekontorer – og skulle det blive nødvendigt, kan der tilsluttes op til 6 satellitenheder for at skabe en endnu bedre dækning på op imod 1,700 kvadratmeter.

Orbi Pro WiFi 6 Tri-band Mesh System byder på den seneste WiFi-standard, men understøtter samtidig tidligere standarder. Det betyder, at du får et netværk, som både giver dig en fantastisk WiFi-oplevelse i dag, men som også er fremtidsparat til nyere enheder.

Nøglespecifikationer

  • Kan understøtte op til fire gange så mange enheder og 100 procent hurtigere hastigheder per router og satellit sammenlignet med tidligere generation
  • Tri-band 12-stream WiFi 6, 4 streams med 2,4 GHz og 8 streams med 5GHz hastighed.
  • Virker med de seneste iOS- og Android WiFi 6-mobilenheder og er bagudkompatibel med WiFi 4 og WiF 5-standarder og enheder.
  • Inkluderer en 2,5GbE Ethernet-port til multi-gig kablet netværktilslutning per enhed. Perfekt sammen med Netgear multi-gig Ethernet switches.
  • 1-års Insight abonnement følger med ved køb af Orbi Pro WiFi 6

Pris og tilgængelighed

Netgear Orbi Pro WiFi 6 Tri-band Mesh System (SXK80) bliver tilgængelig i Europa i løbet af efteråret.

  • SXK80-100EUS – 6.890 kr.

Samlepakken med én router og to satellitter (SXK80B3), samlepakken med én router og tre satellitter (SXK80B4) samt salg af enkeltstående satellitter (SXS80) kan købes fra slutningen af september 2020.

  • SXK80B3-100EUS – 9.190 kr.
  • SXK80B4-100EUS – 11.309 kr.
  • SXS80-100EUS – 3.890 kr

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?