Slow brew din kaffe med KitchenAid – i køleskabet…

Har du hang til kold kaffe? Så er KitchenAid aktuelle med en slow-brewer, der gør kaffeoplevelsen mindre bitter og rigere på koffein. KitchenAids Cold Brewer kaffemaskine gør det nemt at lave koldbrygget kaffe i tre enkle trin:

Hæld groft malet kaffebønner i koldt vand, vent og skænk.

KitchenAids Cold Brewer bevarer den naturlige smag, fordi kaffen brygges med koldt vand og står i køleskabet i mindst 12 timer. Kaffen får på denne måde en lang brygningstid, som giver kaffen masser af smag og aroma, og koldbrygningen betyder, at du slipper for den bitre smag. Kold-brygning giver en stærk kaffe, fordi koffeinen i kaffen bevares bedre end kaffe brygget på næsten kogende vand.  Med koldbrygning undgår du også, at kaffen bliver tynd, da du ikke skal tilsætte isterninger for at få kaffen kold.

KitchenAid-Cold-Brew-Coffee-Maker-01

 

Cold Brewer kaffemaskinen kan brygge 14 kopper. Resultatet bliver en stærk kaffe, der med fordel kan fortyndes tre dele koldt vand eller mælk samt dine favorit krydderier.
Kold-brygning er perfekt til at lave iskaffe med, da smagen er kraftig og kaffen i forvejen er kold. På en varm sommerdag kan du fx tilsætte vaniljeis, som giver kaffen en helt anden smag.
KitchenAids Cold Brewer har et smukt design i glas og rustfrit stål, som passer perfekt i de fleste køleskabe eller på køkkenbordet. Den er nem at rengøre og har et genanvendeligt filter i rustfrit stål og leveres med måleenhed. Glasbeholderen har en kapacitet på 0,85 liter.

Cold Brewer har en udsalgspris på kr. 1.399,95.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?