Fitbit cloner Apple Watch

Det nye Fitbit Versa smartwatch minder i meget høj grad om Apple Watch, og har mange funktioner der minder om det. Men prisen er markant lavere, og batterilevetiden højere

Hvis du bruger en fitness-tracker, så kender du med garanti godt Fitbits forskellige produkter. De har nu sendt deres andet smartwatch på gaden – Fitbit Versa – som de selv betegner som et smartwatch i stilfuldt design.

Og hvis du kan lide designet fra Apple Watch, så vil du elske dette det sign. For Fitbit Versa er et ’spitting image’ af det ikoniske smartwatch.

Men naturligvis er det ikke det samme produkt. Fitbit Versa er godt nok et smarwatch, men som alle Fitbits produkter, så har det markante rødder i fitness-verdenen, og det vil sige at alle funktioner i høj grad er centreret om motion eller bevægelse.

Fitbit har f.eks. designet et nyt dashboard, der gør at du let har adgang til alle dine træningsdata, og så har de sikret at du ikke skal tage uret af om natten for at lade det op – det kører nemlig i ca. 4 dage uden at skulle i opladeren.

Så Versa sikrer at alle funktioner, så som pulsmåling, søvntracking og fitness-tracking altid er aktive.

Versa er ikke begrænset til en enkelt platform, faktisk kan du bruge Versa både sammen med din iPhone eller Android-smartphone.

Specielt til kvinder

Sammen med Versa introducerer Fitbit også en funktion er kan hjælpe kvinder til at følge deres månedlige cyklus, og en funktion der gør at alle holistiske sundhedsdata samles et sted, så det danner et bedre overblik over brugerens generelle helbred.

Disse funktioner kommer til alle brugere af Fitbit Versa, Fitbit Ionic og Fitbit-app-brugere i løbet af foråret.

Versa kommer også med forbedret PurePuls, der holder øje med din puls, og personlig træningsvideoer og –vejledning direkte på skærmen med Fitbit Coach, der er over 15 øvelsesprogrammer, GPS, tracking af svømning og de vanlige trackinger af fitness-træning.

At Fitibit virkelig satser på sundhed viser også den nye funktion Sleep Stages og Insights der viser hvor godt du sover, og hjælper dig med at lægge en søvnplan. Cardio Fitness Level giver dig viden om din form, og daglige påmindelser sikrer at du holder dig i bevægelse hele dagen. Der er også en SpO2-sensor, er i fremtiden vil komme til at tjekke vigtige helbredsparametre så som søvnapnø.

Du kan bestille Fitbit online allerede nu, og til april dukker den op i butikkerne. Prisen bliver på 1.599 kroner og der findes også en Fitbit Versa Special Edition som kan købes til 1.799 kroner.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?