Fitbit cloner Apple Watch

Det nye Fitbit Versa smartwatch minder i meget høj grad om Apple Watch, og har mange funktioner der minder om det. Men prisen er markant lavere, og batterilevetiden højere

Hvis du bruger en fitness-tracker, så kender du med garanti godt Fitbits forskellige produkter. De har nu sendt deres andet smartwatch på gaden – Fitbit Versa – som de selv betegner som et smartwatch i stilfuldt design.

Og hvis du kan lide designet fra Apple Watch, så vil du elske dette det sign. For Fitbit Versa er et ’spitting image’ af det ikoniske smartwatch.

Men naturligvis er det ikke det samme produkt. Fitbit Versa er godt nok et smarwatch, men som alle Fitbits produkter, så har det markante rødder i fitness-verdenen, og det vil sige at alle funktioner i høj grad er centreret om motion eller bevægelse.

Fitbit har f.eks. designet et nyt dashboard, der gør at du let har adgang til alle dine træningsdata, og så har de sikret at du ikke skal tage uret af om natten for at lade det op – det kører nemlig i ca. 4 dage uden at skulle i opladeren.

Så Versa sikrer at alle funktioner, så som pulsmåling, søvntracking og fitness-tracking altid er aktive.

Versa er ikke begrænset til en enkelt platform, faktisk kan du bruge Versa både sammen med din iPhone eller Android-smartphone.

Specielt til kvinder

Sammen med Versa introducerer Fitbit også en funktion er kan hjælpe kvinder til at følge deres månedlige cyklus, og en funktion der gør at alle holistiske sundhedsdata samles et sted, så det danner et bedre overblik over brugerens generelle helbred.

Disse funktioner kommer til alle brugere af Fitbit Versa, Fitbit Ionic og Fitbit-app-brugere i løbet af foråret.

Versa kommer også med forbedret PurePuls, der holder øje med din puls, og personlig træningsvideoer og –vejledning direkte på skærmen med Fitbit Coach, der er over 15 øvelsesprogrammer, GPS, tracking af svømning og de vanlige trackinger af fitness-træning.

At Fitibit virkelig satser på sundhed viser også den nye funktion Sleep Stages og Insights der viser hvor godt du sover, og hjælper dig med at lægge en søvnplan. Cardio Fitness Level giver dig viden om din form, og daglige påmindelser sikrer at du holder dig i bevægelse hele dagen. Der er også en SpO2-sensor, er i fremtiden vil komme til at tjekke vigtige helbredsparametre så som søvnapnø.

Du kan bestille Fitbit online allerede nu, og til april dukker den op i butikkerne. Prisen bliver på 1.599 kroner og der findes også en Fitbit Versa Special Edition som kan købes til 1.799 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2794 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart