Fitbit vil give børn og unge sunde vaner

Så er fitness-tracker-giganten klar med aktivitetsarmbånd til børn, som skal hjælpe familien med at holde sig aktive sammen. Aktivitetspåmindelser, søvn-tracking og motiverende udfordringer skal være det der holder børnene i gang

Vi har en kedelig udvikling i en vestlige verden – mængden af overvægtige børn og unge stiger. Men det vil Fitbit nu gøre noget ved, og har lige lanceret deres fitbit Ace, en aktivitetstracker der skulle gøre det sjovere for børn og unge at træne, og give hele familien sune vaner sammen.

Ace er designet til børn i alderen 8 og op og måler automatisk trin, aktive minutter og søvn. Den har op til 5 dages batterilevetid, en justerbar og vandtæt urrem i to lyse farver og giver opmuntrende påmindelser om at holde sig aktiv.

Den nye Fitbit familiekonto gør det muligt for forældre at kontrollere hvem deres børn opretter kontakt med i Fitbit-appen, så de kan beskytte børnenes privatliv og samtidig holde styr på deres aktivitet.

Ace kan forudbestilles i dag og kommer i butikkerne i løbet af andet kvartal i 2018.

Her er lidt af det trackeren tilbyder:

  • Tracker af aktivitet: Giver børn motivation til at bevæge sig ved hjælp af automatisk tracking af skridt, aktive minutter og søvnstatistikker samt mulighed for at sætte personlige mål for daglige skridt og aktive minutter.
  • Minder dem om at bevæge sig: Reducerer tiden hvor man sidder stille ved hjælp at opsætningen med personlige påmindelser, som ved en lille vibration nudger til at gå mindst 250 trin hver time, hvis man fx har siddet stille for længe foran skærmen.
  • Belønner dem for at bevæge sig: Opmuntrer børn til at opnå deres mål ved at belønne dem med festlige beskeder og sjove samlemærker, som kan ses i Fitbit-appen på deres (eller forældrenes) telefon.
  • Motiverer dem med udfordringer: Børn kan konkurrere mod familie eller venner (kommer snart) i daglige og ugentlige udfordringer eller i et Familieopgør – en ny fem dages skridtudfordring, som giver medlemmerne i en familiekonto muligheden for at kæmpe mod hinanden og holde sig motiverede (kommer snart).

Beskyt dine børns privatliv, og hold kontakten

Beskyttelse af børnenes privatliv er vigtigt for forældre, når de mindste bruger teknologi. Derfor er den nye Fitbit-familiekonto designet til at være i overensstemmelse med den amerikanske lov Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) og andre gældende privatlivslovgivninger, der gør det muligt for forældre at styre hvem deres børn har kontakt med og hvilke oplysninger de ser i Fitbit-appen:

  • Parent view setting: Lader dig navigere mellem jeres visninger i Fitbit-appen, så du kan checke aktivitet, fremskridt og godkende deres venneanmodninger fra familiemedlemmer og venner (kommer snart). Ace synkroniserer automatisk med de fleste Android- og iOS- enheder. Windows-enheder er snart tilgængelige.
  • Child view setting: Begrænser hvilke data dit barn ser i Fitbit-appen som fx statistikker, venneanmodninger, trofæer, urskiver og mere.
  • Stay in touch: Sikrer, at børn med smartphones aldrig mister dit opkald med notifikationer direkte til trackeren på håndleddet.

Designet til børn

Med justerbare og vandtætte urremme samt en batterilevetid på op til 5 dage, er Ace designet til at holde trit med børnenes liv og kan modstå enhver slags plask, pletter eller aktivitet. Med ti unikke urskiver og to sjove udskiftelige urremme i elektrisk blå og power-lilla, kan børnene finde deres personlige stil og være motiveret til at have Ace på dag og nat.

Pris og tilgængelighed

Fitbit Ace kan forudbestilles i dag på Fitbit.com til en vejledende udsalgspris 799 kr. Ace kommer i handlen i løbet af andet kvartal i 2018.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?