Opdatering til Fitbit trackere

De to mest ikoniske trackere fra Fitbit får nu en markant overhaling, både designmæssigt og funktionsmæssigt

Det er Fitbit Charge og Fitbit Flex der kommer i nye versioner, nemlig Charge 2 og Flex 2. Charge 2 har fået forbedrede sundheds- og fitnessfunktioner så som guidede vejrtrækningsøvelser og måling af dit cardio-niveau, og Flex 2 kan nu bruges når du svømmer, den er blevet ultraslank og fået moderne accessories.

Udover PurePluse pulstracking lover Fitbit nu, at Fitbit Charge 2 en forbedret træningsoplevelse, nye sundheds- og fitnessredskaber, smarte notifikationer og et nyt design med en større skærm og udskiftelige remme.

Noget meget spændende er de guidede vejrtrækningsøvelser som Charge 2 tilbyder. Ved at følge dem kan du få en mindfulness oplevelser der beroliger din krop og dit sind gennem personlige dybe vejrtrækningssesioner.

Den kommer med både to- og fem-minutters sessioner, og skulle hjælpe dig med at finde øjeblikke af ro i din hverdag.

På fitness-siden er der kommet multi-sport modes, forbundet GPS så Charge 2 nu bruger din smartphones GPS til at få bedre real-tids data, og intervaltræningstilstand, som hjælper dig med at skifte mellem høj-intensitetstræning og restituering for at maksimere din workout.

Fitbit Flex 2 er gået hen og blevet Fitbits slankeste tracker, og det eneste fitness armbånd der kan bæres under svømmeturen. Den har fået en aftagelig tracker, der kan bæres enten med klassiske remme, elegante armringe eller vedhæng, så du kan tracke dagligdagens aktivitet, træning og søvn.

Denne lille tracker er nu blevet 30% mindre og er vandtæt i op til 50 meter.

Den tracker automatisk dine sundheds- og træningsdata, da den automatisk genkender udvalgte træningsformer så som gåture, løb, cykelture, sport, aerobic træning og svømning.

Den minder dig om at du skal bevæge dig en gang i timen, og den hjælper dig med at nå dine personlige ugentlige træningsmål.

Charge 2 og Flex 2 kommer på markedet i henholdsvis september og oktober, og prisen bliver  1.249 kroner for Charge 2, mens Flex 2 kommer til at koste 799 kroner.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?