TT0022: De værste trusler

Husker du virussen 'I love you'? Kan du huske hvordan Mærsk blev ramt, eller at kraftværker har været ramt så hele byer har mistet strømmen? Det er nogle af de ting jeg kommer ind på i denne udgave af Tech-Talk

Når vi snakker om it-sikkerhed, og de mange trusler der findes på det store farlige internet, så husker vi primært det nære – de trusler der lige her og nu har fundet sted.

Men hvad var den første trussel der for alvor ramte os? Hvad var truslerne før de cyberkriminelle fandt ud af at tjene penge på deres evner? Hvad er nogle af de største trusler der har ramt os i nyere tid?

Jeg har snakket med Jan Johannsen, Nordisk chef for det teknisk team hos Check Point Technologies og Leif Jensen, nordisk chef for ESET. Det er to erfarne herrer der deler ud af deres erfaringer omkring de trusler vi har set i nyere tid, de trusler der startede det hele, og de trusler og angrebsmetoder som vi kan forvente i fremtiden.

Herunder finder du links de to firmaer, skulle du have lyst til at læse mere.

Jeg hedder Lars Bennetzen, og du kan altid fange mig på: lars(@)tech-test.dk, og hvis du skulle have lyst til at sponsorere denne podcast, så er du også meget velkommen til at kontakte mig.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?