TT0008: Har Virtual Reality en chance?

Denne gang er Kasper Nesager-Hansen og Lars Bennetzen taget på tur ud til Arkitektskolen, hvor vi snakker om Virtual Reality og prøver at finde ud af, om der er en fremtid for teknologien

tech-talk-episode-8

Virtual Reality har fået en beskeden start, når det kommer til hjemmebrugerne. Men skyldes det teknologien eller folks holdning til VR?

Kasper Nesager-Hansen og Lars Bennetzen har sat PhD. Anders Hermund fra Arkitektskolen i stævne for at høre om hans holdning til VR, og hvor han ser det kan bruges.

For har VR virkelig en chance for at blive til mere end blot en døgnflue? Mens Kasper tror på at der er en plads til VR i fremtidens hjem, så er Lars langt mere skeptisk, og kommer faktisk med en spådom omkring fremtiden for VR. Anders Hermund stiller sig midt i mellem, men mener at VR klart er kommet for at blive.

Lyt med når vi alle tre tager en snak om VR, brugen af samme, hvor den har en plads nu og i fremtiden, og hvorvidt det i virkeligheden kun er en døgnflue som vi så med 3D-tv.

About Lars Bennetzen 3822 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?