Gadgetjulegaver – for dem der stadig mangler

Hvis du stadig ikke har fået købt julegaven til familiens gadgetelsker, headsettet til fitness-entusiasten, eller hvis du bare mangler lidt inspiration til et par gode gadgetjulegaver, så kig med her. Tech-Test har samlet et par gode forslag til dig

Hvis du er som mange, så mangler du med statsgaranti stadig at købe et par julegaver. Der er altid den person der er svær at købe julegaver til, så hvorfor ikke kigge efter lidt gadgets? Vi har samlet, i fuldkommen tilfældig rækkefølge, et par eksempler på gadgets vi gerne så ligge under juletræet, og hvis du er hurtig så kan du lige nå at skaffe dem inden på søndag.

Og hvis du ikke mangler flere julegaver, så er der måske lidt inspiration at hente til gaven til dig selv når januarudsalget starter.

Denne liste kunne være meget længere, men er udelukkende et udtryk for, hvad jeg ville selv ville lede efter, hvis jeg skulle ud og finde ’sidste minuts’ julegaver.

gadgetgaver 1

iPad cover/tastatur

iPad’en er en fantastisk tablet, ingen tvivl om det. Men den bliver først for alvor brugbar som erstatning for laptoppen, når der kommer tastatur på den. ZAGG har et cover/tastatur som hurtigt forvandler iPad’en til en laptop. Rugged Messenger Keyboard er navnet og prisen ligger på omkring 800 kroner.

Fitness gadget

Hvis du gerne vil tracke motionen i 2018 (når julemaden skal trænes væk), så er Fitbit altid et godt eksempel på en god medhjæper. Fitbits nyeste tracker er Fitbit Ionic, og selvom det er et mindre godt smartwatch, så er det stadig en rigtig god tracker, og hvis du hellere vil have den mere diskrete version, så skulle du måske kigge efter Fitbit Alta HR. Prisen på Ionic er omkring 2.699 kroner og Alta HR på ca. 1.200 kroner. Læs mere her.

gadgetgaver 2
gadgetgaver 3

Masser af strøm

Hvis du, som jeg, stort set altid mangler strøm på min smartphone, tablet, headset og så videre, så ved du godt at en god powerbank er en ven i nøden. Xtorm leverer generelt rigtig godt powerbanks, og Power Bank Discover har strøm nok til at du kan oplade din Macbook, smartphone og tablet samtidig. Prisen ligger på 79 Euro og det er ikke så galt for en powerbank på 17.000 mAh. Læs mere her.


[yuzo_related]


Bærbar musik

De mobile højttalere er blevet stadig bedre og bedre, og Harman er en af de producenter der virkelig gør noget for at gøre god lyd bærbar. Deres JBL Pulse 3 er til dem der både vil have god lyd og et mobilt lysshow. Man kan godt betragte denne lille højttaler som en opgraderet udgave af lavalampen – et LED-lysshow ledsager musikken. Samtidig er denne trådløse højttaler vandtæt. Prisen ligger på små 2.000 kroner. Læs mere her.

gadgetgaver 5

Jedi i fritiden

Lenovo har for nyligt lanceret deres Star Wars Jedi Challenges, et fantastisk underholdende spil som det nok kan være værd at kigge efter til januarudsalget. I spillet kæmper du mod fjenderne fra Star Wars universet og du dirigerer tropper på stuegulvet og spiller virtuelt 3D-skak.

Prisen ligger på omkring 2.300 kroner (før udsalg), og til de penge får du både lyssværd, headset og sensor. Men tjek lige om din smartphone er understøttet. Læs mere her.

Ny skærm til hjemmekontoret: En god skærm til hjemmekontoret er ikke noget at kimse af, og AOC leverer nogle rigtig gode skærme, og deres 90-serie er en række af kantløse skærme der passer godt til hjemmekontoret. Den fås i både 23,8” og i 27”, har IPS-paneler og er ’kantløs’ på 3 sider. Den største model i serien (Q2990PQU) har en opløsning på 1.440 i QHD. Prisen for den største model ligger omkring 2.500 kroner. Læs mere her.

gadgetgaver 6

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?