360 graders lyd fra Bose med overraskelser

Den nye SoundLink Revolve lover dyb og forbløffende lyd

Det er ikke hver dag at lyd overrasker, men det er netop det som Bose lover at deres nye SoundLink Revolve vil gøre.
Ifølge en pressemeddelelse har Bosse ingeniører gået tilbage til tegnebrættet og tænkt nærmere over forhold mellem lyd, størrelse og batterilevetid. Det mundede så først ud i en nye akustisk løsning, der krævede en cylinderform og ydre aluminiumsafskærmning.

Det spændende her er, at den løsning så hverken har en forside eller bagside, så Revolve højttalerne ikke skal vende en bestemt retning.

Bose vælger i dette nye højttalersystem at kombinere modsatrettede lydmenbraner med en kraftfuld og effektiv nedadvendt transducer og en akustisk deflektor. Sammen med en ’pressure-trap’ skulle det give et lydbillede helt uden forvrængning.

I pressemeddelelsen skriver Bose:

”Lyden er sammenhængende og ensartet i alle retninger med dyb og fyldig bas – og uden de samme sweat spots og udfald, der kommer fra konventionelle 360-grader højttalere.

Der er indtil videre to højttalere i serien, Revolve og Revolve+, der begge kan bruges såvel udendørs som indendørs. De er begge certificerede IPX4 (vandafvisende), så de kan tåle vandstænk, men lad nu være med at lade dem drukne i poolen, eller blive overhældt af vand – det tåler de ikke.

Den mindste af de to højttalere er 15,2 cm høj, 8,2 cm dyb og vejer 600 gram. Den har en batterilevetid på 12-timer, hvilket er ganske fortrinligt.

Storebroderen, Revolve+ er 10,5 cm dyb og vejer 900 gram. Den ekstra plads er så brugt til et større batteri, så den holder op til 16 timer.

Begge er naturligvis Bluetooth-højttalere, og har integrerede mikrofoner, så du kan modtage og besvare opkald på dem.
De to højttalere, SoundLink Revolve og SoundLink Revolve+ er endnu ikke i forretningerne, men kan forudbestiltes fra d. 13. april. De får en pris på hhv. 1.999 kroner og 2.799 kroner – så nu ved vi, hvad batterilevetid koster – 800 kroner for 4 timer.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2735 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart