Bluetooth-højttalere til aktive, og kræsne, brugere

LG’s nye bluetooth-højttalere er designet til at give en optimal lydoplevelse både udendørs og indendørs

lg ph-serien lg ph-serien

Navnet på de nye højttalere er PH, og de findes i fire varianter, PH1, PH2, PH3 og PH4, og med hver sit fokus. For dem, der prioriterer design og holdbarhed, er PH2 og PH4 der man skal kigge.

PH2 er både kompakt og stænkresident, og med sin lave vægt på kun 167 gram er højttaleren til dem med en aktiv livsstil. Den mere kraftfulde model PH4 er oplagt til camping eller til grillfesten, hvor det normalt kræver en kraftigere lyd. PH4 er samtidig mobil og fleksibel og dermed god til udendørs lydentusiaster, der nægter at gå på kompromis.

Både PH2 og PH4 har et bånd, der gør det nemt at montere højttalerne på forskellige overflader. Regn og vandstænk er heller ikke noget problem på grund af det vandafvisende design. Hvilket betyder, at højttalerne kan tages med næsten overalt.

Med lyd, der dækker 360 grader, og funktionen Bass Boost giver begge højttalere en krystalklar lydoplevelse i ethvert miljø. De dobbelte passive elementer i PH4 forbedrer lydkvaliteten og giver en uovertruffen baslyd i forhold til lignende højttalere i samme størrelse. LED-indikatorer og lang batterilevetid (PH2: 6 timer, PH4: 10 timer) gør højttalerne til det naturlige valg for dem, der har en aktiv livsstil.

PH3 er designet til at matche alle typer af interiør. Det indbyggede lys er med til at sætte stemningen, uanset om det er på natbordet eller i haven. Modellen PH3 fås i tre farver, med fem forskellige belysningstilstande samt et indbygget batteri, der varer i op til ti timer.

Alle tre højttalere har en ekstra indgangsport til at tilslutte enheder uden Bluetooth, såsom ældre MP3- og CD-afspillere der har brug for et kabel. Det er også muligt at tilslutte op til to Bluetooth-enheder samtidigt via MultiPoint.

PH1 leveres med indbygget stemningsbelysning og fem timers batteritid, som fungerer i ethvert rum i huset. Med sin lette vægt og bærbare design kan højttaleren også bruges som natlampe.

Endnu er prisen ikke oplyst på de nye højttalere, eller hvornår de rammer markedet.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3702 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?