Ny Bluetooth-højttaler fra Creative med indbygget lysshow

Creative sender nu en helt ny bærbar Bluetooth-højttaler på markedet: Halo. Ud over en høj lydkvalitet leverer Halo et imponerende app-styret lysshow med 16,8 millioner farver

Creatives nyeste Bluetooth-højttaler, Halo, kommer nu snart på det danske marked. Creative Halo Portable Bluetooth Light Show Speaker leverer en den klassiske Creative lydkvalitet – og overrasker samtidig med et pulserende frontpanel, der leverer et farverigt lysshow, som brugeren selv kan tilpasse. Højttaleren kommer med 12 forprogrammerede, fascinerende Halo-lysshow, som aktiveres blot ved et tryk på en knap eller via en app på ens smartphone eller tablet.

Bag det farverige ydre er Creatives Halo-højttaler udstyret med et rummeligt højttalerkabinet med  to indbyggede full-range-drivere, som sammen med en passiv basradiotor sørger for overraskende stor lyd med forbedret bas.

Futuristisk design

Halos design er som taget ud af en science fiction-film og vil med garanti vække opsigt hos brugere med øje for design: Højttaleren er beklædt med vævet nylon i mat trækulsgrå og udstyret med et spejlreflekterende frontpanel, der får højttaleren til at se helt futuristisk ud.

Pris og tilgængelighed

Creative Halo Portable Bluetooth Light Show bliver tilgængelig på www.creative.com og hos udvalgte forhandlere (i butik og online) fra starten af september 2017.

Vejledende udsalgspris: 549 kr.

Du kan læse mere om højttaleren www.creative.com

Tekniske specifikationer

Vægt: 510 g

Dimensioner: (L x B x D): 175 x 70 x 108 mm

Bluetooth-version: Bluetooth 4,2

Højttalertelefon: Ja

3,5 mm integreret Aux-In til andre lydenheder

Op til 8 timers spilletid

Oplades via Micro USB-kabel

Kommer med 12 højttaler-lysshow, som tilgås via Xpectra-appen (tilgængelig i App Store og Google Play)

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?