TEST: Lille elegant headset med imponerende lyd og pasform

Det lille in-ear headset impulse duo wireless fra iFrogz, har en forbløffende god pasform og imponerende stor lyd

impulse duo wireless
impulse duo wireless

Jeg har efterhånden lagt øre til rigtig mange forskellige headsets, og det er langt fra dem alle som mine øre har takket mig for at udsætte dem for.

Men da jeg greb fat i impulse duo wireless fra iFrogz tilgav mine stakkels øre mig ret hurtigt. For ikke alene viste det sig at lyden var utrolig god, pasformen var også helt i top.

Men inden jeg går direkte til slutningen, så lad os lige kigge lidt nærmere på dette lille headset. Som navnet antyder er det et trådløst headset, og som jeg allerede har skrevet før, så er det et in-ear headset – den type som mine øre hader mest af alt.

Rent designmæssigt har iFrogz gjort det rigtig godt. Ledningen er rimelig blød, og den kontrolboks du styrer headsettet fra er rimelig stor. Men det betyder intet, for headsettet er stadig let og elegant.

God fastgørelse til tøjet

Men hold lige fast – for de har gjort lidt mere. Normalt så sættes en kontrolboks fast på dit øje med en klemme af en slags. Men iFrogz har tænkt ud ad boksen, og ændret den hårde klemme til en blød gummiklap der hægter sig selv fast på kontrolboksen med en magnet. Det betyder at den er let at montere på dit tøj, og at du kan bruge den til kabelholder når du ikke bruger headsettet.

Impulse duo wireless sidder faktisk forbløffende godt fast, og selvom vi også brugte det til træning, så løsnede det sig aldrig. Stor ros herfra.

Faktisk så er der en ting mere omkring holder og ledning jeg lige må nævne. Normalt så bliver jeg ofte irriteret på ledningerne på et headset, for de bevæger sig hele tiden så jeg ikke kan undgå at mærke det.

Men med impulse duo wireless mærkede jeg på intet tidpunkt kablet, og det var virkelig fedt.

Storslået lyd

Mange små headsets lider dog ofte af, at lyden i dem ofte ikke leverer varen. Men iFrogz har gjort det utrolig godt i dette headset. De har forsynet hver øreprop med dobbelte 6mm neodymium drivere, og det kan høres.

impulse duo wireless

Lyden er rund og behagelig, og fordi headsettet sidder godt fast i øret under brug, så formår de dobbelte drivere at levere en utrolig god bas.

Samtidig svigter headsettet dog langt fra mellemtoner eller diskant. Her får du som bruger en lige så overbevisende lyd, og det samlede lydbillede er imponerende.

Personligt brugte jeg timer med headsettet i øret, og jeg blev aldrig træt af lyden i headsettet.

Samtidig er komforten høj. Jeg har øre der normalt ikke bryder sig om at have in-ear headset trykket ind i øregangen, men jeg havde aldrig problemer med impulse duo wireless.

Endelig skal jeg lige rose batterilevetiden. Den er annonceret til 10 timer, hvilket jeg godt viste at var overdrevet. Men jeg fik let otte timers brug ud af det når jeg lyttede til musik, og det var meget tilfredsstillende.

Produktinformation

 • Produktnavn: impulse duo wireless
 • Producent: iFrogz
 • Drivere: 2x 6mm neodymium driver pr. øreprop
 • Modstand: 32 ohm
 • Frekvens: 20Hz – 20kHz
 • Kabellængde: 35 cm
 • Batterilevetid: Omkring 10 timer
 • Opladningstid: 2-2,5 timer
 • Bluetooth afstand: Op til 30 meter.
 • Pris: Set til kr. 31,49 dollars (vi har ikke kunne finde en dansk pris).
 • Mere information hos iFrogz

Bedømmelse

Samlet vurdering 100%

Wauw impulse duo wireless imponerede os virkelig. Et lille in-ear headset med en overraskende god pasform og imponerende lyd. Vi giver gladelig fuld score, for prisen er absolut rimelig.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?