Nu opgraderer Jabra deres avancerede trådløse headset, Elilte Sport, og øger batterilevetiden markant

Elite Sport fra Jabra har fået en opgradering, hvor der er kommet strøm til hele dagen og personlige indstillinger for lyd – nå ja, og en ny farve

Jabra sætter nu endnu mere strøm til det helt trådløse Jabra Elite Sport headset. Denne forbedrede udgave har fået et par spændende nyheder, blandt andet:

  • Strøm til en hel dag – få glæde af op til 13,5 times batteritid
  • Personlig indstilling af lyd – equalizer profiler og indstillinger
  • Flere farver – helt sort eller limegrøn/grå version

Udover de funktionaliteter der følger med opgraderingen, får man fortsat de oprindelige egenskaber, som vi kender fra Elite Sport, lige som produktet stadig understøttes af alle de store smartphone operativsystemer (Android og iOS) – (se vores anmeldelse af headsettet her )

  • God lyd ved både opkald og musik. Teknologi med fire mikrofoner
  • Behageligt og sikkert fit hele dagen lang. Et udvalg af tilpasningsmuligheder
  • Avanceret pulsmåler. In-ear præcision der optimerer træningen
  • Slidstærkt – 3 års garanti mod sved

Jabra Elite Sport har vist sig at være det mest teknisk avancerede helt trådløse sportsheadset* på markedet. Det er vandtæt (IP67 klassificeret) og giver bevægelsesfrihed, in-ear træningsanalyse, stærk batteritid og god musik til den der træner.

Jabra Elite Sport har særlig fokus på oplevelsen af opkaldet og leverer en førsteklasses trådløs lydkvalitet ved både opkald og musik.

Jabra Elite Sport har fået 50% mere batterileetid uden at øge vægt eller størrelse, så nu har du på en enkelt opladning 4,5 times brug af headsettet og med opladningen i etuiet har du hele 13,5 time.

Derudover kan du nu personalisere din lyd med equalizer profiler og indstillinger, der gør det muligt for dig helt præcist at kontrollere, hvordan du gerne vil lytte til din yndlingsmusik. Endelig fås headsettet nu i en helt ny og frisk limegrøn/grå farve.

Nå ja – hvis du har den tidligere version af Jabra Elite Sport, så kan du opgradere til den nye firmware og få glæde at fx equalizer profiler. Du får ikke mere batterilevetid, men det er stadig en fin opgradering du kan få.

Læs mere om funktionaliteterne i opgraderingen samt yderligere forbedringer i det nye Jabra Elite Sport her:

Pris og tilgængelighed:

Vejl. pris er 1.999 kroner. Både den sorte og den nye limegrønne/grå version vil være tilgængelige hos udvalgte forhandlere fra Q3.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?