Moderigtige headsets fra Louis Vuitton

Det handler om luksus og mode når der kommer tøj fra Louis Vuitton, og nu har de så lanceret en serie af headsets der, som deres øvrige produkter, sigter mod de modebevidste

Modehuset Louis Vuitton indgået samarbejde med firmaet Master & Dynamics, der i audiokredse er kendt for at levere lydprodukter i meget høj kvalitet. Det samarbejde har nu mundet ud i en række nye helt trådløse headsets, Louis Vuitton Horizon Earphones, der kombinerer de designlinje som modehuset står for, med den teknologiske ekspertise som Master & Dynamics er kendt for.

Horizon høretelefonerne er inspireret af det visuelle univers som Louis Vuitton er kendt for, og leveres i fire forskellige farvevarianter, nogle ensfarvede andre i farvekombinationer.

Den æske som headsettet ligger i har også fået en design der ligger lige op og ned ad de designs som Louis Vuitton er kendt for.

Omkring teknologien, så er der ikke oplyst så meget endnu om dem. Det vi ved mest om, er at stemmeassistent er aktiveret, altså du kan bruge Siri, Google Assistent og nok også Alexa – men det er gætværk.

Priserne er heller ikke opgivet, men jeg kan da give dig et par billeder at kigge på:

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?