Vandtætte trådløse headset fra Soundlinving

Hvis du gerne vil bruge dit headset når du f.eks. svømmer, så er der ikke mange valg på markedet. En af dem er Soundliving Active, der lover både god lyd og lang spilletid, mens de også kan bruges i vand

Det nye headset fra Soundliving er IPX7 certificeret, og det betyder at det kan være under 1 meter vand i op til 30 minutter. I princippet betyder IPX7 også at du kan tage det på når du svømmer, men personligt ville jeg ikke satse på at fungerer. Både saltvand og klorvand er ret hårdt ved elektronikken.

Soundliving Active er designet både til at skulle se pænt ud og være godt til sport. Materialerne er slidstærke og de kan let bøjes så de sidder præcist på dig hoved.

Du kan læse mere headsettet her.

Rigtig god træning

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (2966 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart