WiFi-kamera med tovejslyd og fuld hd fra TP-Link

Netværksproducenten TP-Link har lige sendt deres nyeste WiFi-kamera på gaden. KC120 Kasa CAM er et smart home-cam der lover at hjælpe med til at beskytte og overvåge hjemmet

KC120 Kasa Cam overvåger konstant brugerens hjem for bevægelser og lyde. Opfanger kameraet noget, begynder det at optage og sender en notifikation til brugerens mobile enhed via Kasa-appen. Med appen kan man således streame livevideo og se optagede klip, uanset hvor man befinder sig.

Det er i sig selv ikke noget nyt – der findes mange kameraer der kan klare den opgave. Men TP-Link lover mere endnu. Kameraet optager i 1.080p og lover gode farver, balanceret lys og skarp kvalitet, mens nattesynet sikrer, at der ikke bliver overset noget i mørket.

Foruden at levere live feed når som helst, tilbyder hvert kamera op til to dages lagringsplads samt mulighed for at gemme sjove øjeblikke med familien direkte på en mobil enhed. Nye Kasakunder får også et 30-dages premium-abonnement ved installering af KC120 Kasa Cam. Nuvel – to dages lagringsplads er ikke imponerende, der findes flere overvågningskameraer der leverer tilsvarende eller bedre lagringsmuligheder.

Stemmeinteraktion og -kontrol

KC120 Kasa Cam er udstyret med tovejslyd. Det giver mulighed for at interagere med familie, venner og endda kæledyr, når man ikke er hjemme. Snart kommer muligheden for at interagere med Amazon Echo Shows stemmekontrol, der forenkler overvågningen yderligere. Ved at aktivere Kasa Skill for Amazon Alexa og linke de to konti sammen, kan man i princippet betjene kameraet med stemmen. Amazon Echo findes dog ikke på dansk, så du skal ikke forvente at kunne styre kameraet på dansk.

Kontroller alle smart-home enheder

KC120 Kasa Cam med nattesyn er en del af Kasa smart-home serien, der inkluderer Wi-Fi-stik, Wi-Fi-pærer, Wi-Fi-strømafbrydere og mere til. Kasa-appen giver mulighed for kontrol af TP-Link smart-home enhederne via mobile enheder eller med stemmekontrol via Amazon Alexa og Google Assistent.

Nogle specifikationer

  • Video i 1080p, der giver kraftige farver, balanceret lys og skarp videokvalitet
  • Maksimal billedhastighed på 30 billeder i sekundet og en vidvinkel på 130°
  • Nattesyn med rækkevidde på op til 7,6 meter
  • 128-bit AES-kryptering med SSH/TLS
  • Op til 1 GB fri cloud-lagring (svarer til to dage) med mulighed for opgradering
  • Mulighed for at installere aktivitetszoner for at reducere antallet af falske alarmer
  • Dual-Band Wi-Fi-tilslutning
  • Tovejslyd med indbygget mikrofon og højttalere

Pris og tilgængelighed

KC120 Kasa Cam fra TP-Link kommer på markedet i første kvartal 2018 til en pris på 149 €, hvad danske priser bliver ved jeg ikke endnu.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

Kommentar til artiklen?