TT0011: En tur ind i fremtiden

Fremtiden er et spændende sted, og vi vil alle gerne kende den. Derfor har Lars Bennetzen besøgt fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen for at høre lidt mere om, hvad fremtiden vil bringe

Denne gang er Tech-Talk taget på cafe for at snakke med fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fra Future Navigator. Planen var at få en ide om, hvad vi kan forvente os i fremtiden – rent teknologisk.

Men der gik ikke længe, inden snakken tog en spændsende og interessant drejning. Diskussionen blev langt mere filosofisk, og vi kom til at snakke de mekanismer der driver den menneskelige adfærd og udvikling.

Anne Skare Nielsen er en guldgruppe af viden og holdninger til, hvorfor mennesker gør som de gør, og hendes anekdoter fra en karriere i fremtidsforskning var utrolig spændende.

Lyt med til en times café-snak med Anne Skare Nielsen, og nyd en snak om Sci-Fi forfattere, film, bøger, udvikling, fremtiden og ikke mindst om den evolution vi går igennem som mennesker.

Rigtig god fornøjelse med den 11. udgave af Tech-Talk.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3429 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?