Tech-Talk episode 2 snart klar

Efter vores første episode af Tech-Talk, har vi arbejdet hårdt på at få produceret næste afsnit.

Her snakker vi blandt andet med gadget-journalist David Guldager og fremtidsforsker Jeffrey Saunders. Vi snakker med dem om, hvorfor folk er så villige til at give deres personlige data fra sig, og ikke mindst om hvorvidt vi it-journalister har et ansvar for at folk ikke passer bedre på deres personlige data.

Både David Guldager og Jeffrey Saunders kommer nogle overraskende betragtninger, og vi glæder os meget til at dele dem med dig.

Har du endnu ikke hørt første afsnit af Tech-Talk, hvor vi snakker om private, og følsomme data, så kan du hente den her, Tech-Talk Podcast. Vi håber du vil lytte med.

På gensyn i Episode 2

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3611 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?