Professionel mikrofon til streameren og gameren

Trust har lige sendt deres nye Onyx-mikrofon på gaden, en kardiod-mikrofon der er rettet mod podcasteren, gameren eller streameren

Trust Onyx. Foto: Trust.

Trust Onyx er en mikrofon der skulle være udviklet specielt til de professionelle indholdsskabere, der dagligt optager indhold. Den tilsluttes computeren via usb-stik, og Trust oplyser at den er udviklet så den er let at betjene og bruge.

Den optager i kardiod-mønster for at sikre at din stemmer bliver optaget med så lidt baggrundsstøj som muligt, og udover selve mikrofonen kommer der også et pop-filter så du slipper for de irriterende p-lyde.

Der kommer også en mikrofonarm med så du kan montere mikrofonen så den er væk fra dit bord når du skal optage.

Den har også et 3,5mm AUX-stik, så du kan tilslutte et headset og høre, hvad du optager i realtid, hvilket er væsentligt, ikke mindst for podcastere.

Trust Onyx. Foto: Trust

Prisen for den nye mikrofon ligger på omkring 1.500 kroner, og den er i forretningerne nu.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3371 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?