Creative klar med mikrofon til streameren

Den nye mikrofon fra Creative er en plug-and-play usb-mikrofon, der lover at alle kommer til at lyde som professionelle

Den nye mikrofon fra Creative har fået navnet Creative Live! Mic M3, og den er rettet mod både gamere, streamere og folk der holder møder.

Mikrofonen har cardioid og omni optagemønster, optagelsesopløsning i studiekvalitet og mikrofonaflytning i realtid, hvilket gør den til en god og alsidig lydløsning for content creation og giver bedre kommunikation med enhver pc eller Mac.

Creative Live! Mic M3 tilbyder brugere masser af alsidighed, da den kan bruges til flere forskellige ting. Den er designet med to 14mm kondensatorkapsler til de dobbelte optagemønstre, cardioid og omni, som man nemt kan skifte mellem ved hjælp af betjeningsknappen.

Cardioid-mønsteret er det mest egnede til at optagelser med en enkelt person – såsom streaming af spil – da det er frontfokuseret, og derfor fanger de lyde, som er lige foran mikrofonen. Derimod er Omni-mønsteret egnet til at fange lyde fra alle vinkler, og fungerer derfor bedre, hvis man ønsker at optage lyd i en større gruppe, eller hvis man optager en podcast med to til tre værter.

Med op til 24-bit / 96 kHz optagelser i høj opløsning lover Creative Live! Mic M3 renere optagelser, som tilføjer en forbedring af lyden under brugernes livestreams, podcasts, konferenceopkald eller blot til hverdagssamtaler. Dertil leveres mikrofonen også med en knap der gør det muligt at mute mikrofonen, samt med mikrofonaflytning i realtid, som gør det nemt at foretage justeringer undervejs.

Creative Live! Mic M3 er også udstyret med en indbygget port til hovedtelefoner, et aftageligt popfilter og et justerbart bordstativ. Derfor kan den fungere som den perfekte mikrofon til spirende content creators, men også til dem som arbejder hjemmefra, da den giver en krystalklar lyd i studiekvalitet – og så til en god pris.

Der er endnu ikke oplyst en dansk pris, men Logitech skriver at den kommer til at koste ca 60 Euro gennem deres hjemmeside.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3371 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?