Turtle Beach Stealth 300 endelig i nordiske butikker

Det nye gamingheadset til Xbox One og Playstation 4 har været ventet længe, men nu er det endelig klar i butikker i hele Norden

Turtle Beach har længe været kendt for deres gaming-headsets, og nu er det så klar med Stealth 300, der er rettet direkte mod Battle Royale-genren, og hvor et gaming-headset er en nødvendighed.

Stealth 300 lover at levere lyd i høj kvalitet, krystalklar snak og den komfort og holdbarhed som gameren fordrer.

Stealth 300 forstærker lyden for at nedsænke spilleren fuldkommen i spillet, og for at sikre at alle spillere, også dem med briller, kan spille uden gener, er ørekopperne fremstillet i memory foam der er ’brillevenligt’.

De har 40 timers batteri, og en metalforstærket hovedbøjle for at gøre dem ekstra holdbare.

Ørekopperne er af ’over the ear’-typen og er på hele 50mm. Headsettet har en meget følsom mikrofon der automatisk går på mute, når du løfter den op.

Headsettet har en række faste EQ Audio indstillinger, blandt andet; Bass Boost og Variable Mic Monitoring.

Stealth 300 findes til Xbox One og Playstation 4. Prisen er på 79,95 dollars, men i skrivende stund har jeg ikke fået oplyst den danske pris. Men omkring 500 kroner lyder som et godt gæt.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3025 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hvis du ikke allerede får vores nyhedsbrev, har du her muligheden for at tilmelde dig.

Vi udsender 1 gang om ugen, så vi kommer ikke til at spamme din mailboks.

Vi holder dine data private, og deler dem ikke med tredjepart