Ultralette headset fra Philips

Den nye serie af headsets fra Philips har fået navnet Flite, og dækker over modeller der både er over-ears, on-ears og in-ears headsets

Under årets IFA-messe i Berlin, præsenterede Philips denne nye serie af headsets, Flite, der er ment som en ungdommeligt produkt, og udover at det både findes som et der dækker øret, sidder direkte på året, eller inde i øret som en øreprop, så kommer de også i tre modeller, Ultralite, Everlite og Hyperlige. Alle tre er letvægtsmodeller som alle lover en rigtig god lyd for pengene.

philips_flite_ultralite_shb4405

Ultralite

Ultralite har du på ørerne, og den tynde hovedtelefon kan foldes helt flad, så du nemt kan have den i tasken eller lommen. Højtaleren på 32 mm giver en god lyd, du kan holde ud at høre på, og det er nemt med den trådløse med mikrofon. Ultralite SHB4405 med Bluetooth koster vejledende 449 kroner. Fås i sort eller hvid.

Everlite

Øjnene fanger fluks de ultratynde Everlite, som er til over-ears og beregnet til at have med på rejsen. Den gode lyd kommer fra en 32 mm højtaler, de er lette at have på og sidder ergonomisk rigtigt, samtidig med at puderne lukker omgivende støj ude. Kablet har mikrofon og fjernbetjening, så du kan besvare telefonopkald midt i musikken, chatte via den integrerede mikrofon eller sætte musikken på pause.

Hver side har sin egen farve: Everlite SHL4805DC og SHL4805RG til vejledende 349 kroner er henholdsvis hvid med lyserød/guld og sort krom.

philips_flite_everlite_shl4805rg
philips_flite_hyperlite_she4200bk

Hyperlite

Det er lige før denne in-ear hovedtelefon er vægtløs og der er derfor særdeles behagelig at have på. Designet er i metalfinis og lyder kommer fra en 12 mm højtaler med en god bas som supplement. Der er fjernbetjening på kablet, så du kan besvare opkald, og hovedtelefonen fylder stort set intet i lommen eller tasken.

Hyperlite SHE4205BK koster vejledende 229 kroner.

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3756 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?