Unboxing: Moto Z Play, Moto Z Force, Moto Mods

Tro det eller ej - der findes faktisk andre mobiler end dem der kommer fra Apple, Samsung og Huawei - f.eks. laver Moto nogle spændende modeller

Jeg har gang i mobiletelfoner for tiden. Her i denne video kan du se mig unboxe de nye smartphones fra Moto, nemlig Moto Z Play og Moto Z Force.

Samtidig så pakker jeg også tre spændnede Moto Mods ud, tilbehør til de nyere modeller fra Moto og som giver nogle helt specielle funktioner til mobilerne. Denne gang er det et mod der giver et 360 graders kamera, et der forvandler din smartphone til et gamepad og endelig et der giver din smartphone markant bedre højttalere.

Følg med i videoen herunder.

Tjek priser på bredbånd

Tech-Test har indgået et samarbejde med Samlino så du kan tjekke bredbåndspriser og ikke mindst muligheder for bredbånd på din adresse.

Det er helt gratis og Samlino skal ikke bruge andet end din adresse for at levere priser til dig.

Når du har indtastet adressen i feltet herunder, bliver du sendt til Samlino, hvor du får vist resultatet, og hvor du kan indsætte flere filtre, hvis du har bestemte behov for dit bredbånd.

About Lars Bennetzen 3899 Articles
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?