VIDEOTEST: Det interaktive legetøj Osmo er vildt sjovt

Sammen med min datter, Natacha, har jeg leget med Osmo Genius Starter Kit, et interaktivt legetøj, og vi er begge vildt begejstrede

Det er ikke til at komme udenom, at iPad’en bliver en stadig større del af vores børns opvækst. Derfor er det også fedt når der kommer legetøj frem, hvor det handler om at kombinere iPad’en med fysisk leg.

Osmo, der godt nok ikke er nyt, men som dog er relativt nyt i Danmark, er sådan et eksempel. Ved at kombinere fysiske brikker, en iPad der kan genkende de brikker der bruges, og nogle sjove og engagerende spil, der dømt timers leg for børnene.

I Genius Starter Kit, som jeg har testet sammen med min datter Natacha, er der regnespil, stavespil, spil hvor du lærer at tegne og spil hvor fysikkens love bliver udfordret.

Normalt så begrænser jeg min datters adgang til iPad, for det er altså fordummende at sidde og lade sig passivt underholde, men med Osmo er der blevet skruet op for iPad-tiden.

Det er sjovt, underholdende og lærerigt. En klar vinder.

Her kan du se en video, hvor Natacha og jeg tester det spændende legetøj.

Natacha og jeg tester Osmo Genius Starter Kit

Bedømmelse

Samlet vurdering 95%

Både Natacha og jeg er en fan. At se, hvordan spillet bare engagerer og gør min datter bedre og bedre til både at regne og skrive er fantastisk.

Det er let at bruge, der er masser af spil der følger med, og mulighed for at købe mange flere.

Min anke er primært, at det kun kan køre på iPad. Der findes ingen app til Android-baserede tablets, og det er en skam.

Prisen er meget attraktiv og det virker holdbart, hvilket er vigtigt når det er børn der skal lege med det.

Du kan læse mere om Osmo Genius Starter Kit her.

De bedste priser lige nu

Del artiklen på

Om Lars Bennetzen (3134 Articles)
Lars Bennetzen har været it- og gadget-journalist siden 1992, og arbejdet som redaktør på PC World, Ingeniøren, Jern- og Maskinindustrien, Procesteknik og Ugens Erhverv. I 2006 blev Lars Chefredaktør på Alt om DATA, og bestyrede det gode gamle it-blad gennem de næste 6 år. I 2012 blev Lars selvstændig og stiftede firmaet Blackbelt Communications og i 2015 startede han Tech-Test. Lars fungerer også som kommunikationskonsulent, taler, moderator og gadgetekspert.
Kommentar til artiklen?